Top 3 pozitii de sex care ii plac in functie de zodia lui!

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 27 feb 2017, 20:43

Afla care sunt cele trei pozitii de sex pe care le prefera iubitul tau!

BERBEC

1. Roaba. 2. Misionarul in picioare – exact ca pozitia misionarului, numai ca el sta in picioare si sustine greutatea ta. 3. Tirbusonul – te asezi pe marginea patului, te sprijini pe un brat si aduci picioarele la piept in directia acelui brat. El se aseaza in genunchi langa pat.

 

TAUR

1. Pozitia misionarului. 2. Pozitia lotusului in genunchi – el sta in genunchi, cu sezutul sprijinit pe calcaie, iar tu te asezi in poala lui, cu picioarele desfacute.

3. Lapdance – el sta pe canapea cu picioarele apropiate, iar tu il incaleci cu spatele catre el si genunchii sprijiniti pe canapea.

 

GEMENI

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Lingurita in genunchi – stati in genunchi, tu in fata lui, fara sa te apleci, el

iti apuca soldurile si te penetreaza pe la spate. 2. Superman – Te asezi la marginea patului, in genunchi, cu abdomenul sprijinit pe pat, el se asaza in spatele tau tot in genunchi, tu intinzi picioarele iar el ti le sustine cu mainile si te penetreaza pe la spate. 3. Pozitia calaretei.

 

RAC

1. Pozitia 69 in picioare. 2. Pozitia misionarului.

3. Gardianul – stati amandoi in picioare, tu in fata lui. El te apuca de incheieturile mainilor, iar tu te apleci in fata, in timp ce te penetreaza pe la spate.

Citeste continuarea pe kfetele.ro

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.