Top 3 televizoare moderne până la 500 de euro! In 2022 care e topul?

Autor: Bogdan Frațilă
Actualizat: 06 aug 2023, 01:00

Aceste televizoare de până la 500 de euro ne-au convins! Care din ele ti se pare mai bun?

 
Sursa: PixaBay

Aceste televizoare de până la 500 de euro ne-au convins! Care din ele ti se pare mai bun?

Aceste televizoare de până la 500 de euro ne-au convins. Dacă credeți că nu puteți obține un set decent în această categorie de preț, consultați topul nostru și convingeți-vă de contrariul.

TV DUPĂ MĂRIME

Deoarece televizoarele au devenit din ce în ce mai mari în ultimii ani, în această postare veți găsi doar televizoare cu dimensiuni de 43 de inci și mai mari, dar acestea sunt cele mai potrivite pentru camere de dimensiuni mici și medii.

fiecare televizor din această listă este un model actual și dispune de rezoluție 4K UHD, ceea ce vă plasează în vârful tehnologiei. În plus, fiecare set oferă cel puțin un standard HDR și tehnologii suplimentare de optimizare a imaginii. Am selectat doar televizoarele cu panouri LED și nu am inclus în această listă televizoarele LCD învechite. Desigur, dispozitivele enumerate aici nu pot concura cu modelele emblematice premium ale marilor producători din această gamă de prețuri, dar sunt interesante pentru oricine caută cele mai bune performanțe pentru un ban mic.

Samsung TU8509

SPECIFICAȚII

Dimensiunea ecranului: 43 inch

Rezoluție: 3840 x 2160

Tehnologia panoului: LED

PRO

+ Afișaj fără ramă

+100 Hz

CONTRA

-Fără Dolby Vision/Dolby Atmos

Două tipuri de iluminare LED, Crystal Processor 4K și HDR10+ creează un raport de contrast extins, precum și un spectru de culori foarte larg.

Acest televizor 4K de 43 de inchi este, de asemenea, minunat de potrivit pentru utilizarea în jocuri, datorită tehnologiei Game Enhancer, care asigură imagini netede și clare. Datorită acestei tehnologii și a ratei de reîmprospătare de 100 Hz, neclaritatea mișcării și tremuratul imaginii în timpul scenelor de acțiune sau al transmisiunilor sportive sunt de domeniul trecutului. Printre alte avantaje se numără asistenții vocali integrați și un ecran practic fără ramă.

TCL 55P815

SPECIFICAȚII

Dimensiunea ecranului: 55 inch

Rezoluție: 3840 x 2160

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tehnologia panoului: LED

PRO

+Disney+

+Dolby Vision & Dolby Atmos

CONTRA

-Nu HDMI 2.1

TCL 55P815 își merită cu siguranță prețul. Oferă imagini excelente datorită Micro Dimming Pro, Dolby Vision și UHD Premium Colour Extender. Sunetul este vizibil îmbunătățit de Dolby Atmos, iar sunetul surround generat este convingător pe toată linia. 

Transmiteți filmele și serialele preferate la cea mai bună rezoluție pe Netflix, Disney+ sau Pime Video. De asemenea, 55P815 poate fi controlat în mod convenabil prin control vocal cu ajutorul Chromecast, T-Cast, Alexa și Google Assistant. Mulțumită tehnologiei Motion Clarity, efectul de mișcare și neclaritatea sunt de domeniul trecutului. Algoritmul proprietar MEMC netezește scenele agitate, astfel încât să vedeți întotdeauna o imagine clară ca bună ziua.

Hisense 50A7100F

SPECIFICAȚII

Dimensiunea ecranului: 50 inch

Rezoluție: 3840 x 2160

Tehnologia panoului: LED

PRO

+HDR10+, HDR10 & HLG

CONTRA

-Nu Disney+

Ai un chilipir absolut aici! Un televizor 4K de 50 de inci la mai puțin de 400 EUR este o ofertă foarte bună. Obții într-adevăr o mulțime de performanțe la un preț mic. HDR10+, HDR10 și HLG sunt disponibile, ceea ce face posibile rapoarte de contrast foarte bune.  Aparatul 50A7100F are Bluetooth și Wi-Fi și este compatibil cu Alexa și poate fi controlat în mod convenabil prin intermediul tabletei sau al smartphone-ului. Chiar și conținutul HD mai vechi arată pur și simplu uimitor datorită upscaling-ului inteligent AI. Mulțumită VIDAA U, aveți la dispoziție și multe aplicații excelente. De asemenea, întârzierea de intrare redusă, de mai puțin de 20 ms, îl face interesant pentru gameri.

Citeste si: Top 3 Boxe Compacte la pret decent! Care din ele ti se potriveste?

Citeste si: Top 5 monitoare pentru munca de acasa în 2022!

Citeste si: Top 3 Smartphone sub 300 Euro in 2022! Poate ramai surprins de alegeri

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.