Top 3 zodii care iti fac "varza" viata! Lor nu le pasa de ce simti

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 08:58

Unele persoane nu au limite cand vine vorba de indiscretie. Merg atat de departe incat iti intra cu bocancii in suflet pentru a afla totul despre tine, chiar si daca pot trai fara anumite informatii.

LOCUL 3: LEU

Leul este regele junglei, insa cand nu se comporta ca un rege este un adevarat detectiv. Este curios, uneori exagerat de curios, si face tot posibilul sa afle lucruri despre tine.

Are senzatia ca uneori poate folosi anumite informatii aparent banale impotriva ta. Daca nu gaseste ceva interesant, va specula atat de tare subiectul incat te vei trezi cu o gramada de povesti care mai de care mai fanteziste.



LOCUL 2: CAPRICORN


Nativul nascut in zodia Capricorn se da prieten la inceput dupa care te pacaleste. Este foarte abil cand isi propune sa descoase pe cineva. Afla lucruri pe care vrei sa le ascunzi fara sa iti dai seama ca tocmai ai dezvaluit marile tale secrete. Ai grija cand intalnesti un Capricorn extrem de orgolios.

Acesta va sti cum sa te...
afla mai multe pe kfetele.ro!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”