Top 3 zodii de soti perfecti! Pe ei trebuie sa pui mana!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 17 sep 2020, 13:55

Astrologia dicteaza care sunt cele mai compatibile cupluri de zodii, potrivit insusirilor acestora.

Taur

Barbatul Taur este un amestec perfect echilibrat intre romantism si realism. Desi este un cavaler care are ochi doar pentru doamna sa si care ofera flori, ii saruta mana sau ii deschide usa, in acelasi timp va admira o femeie independenta, care stie sa aiba grija de ea. La randul sau, este un om independent si nu se va indragosti cu adevarat decat de partenera care poate respecta aceasta latura a personalitatii sale.

Altfel, barbatul in Taur este un om de o tandrete aparte, poate nu chiar original, insa cu un suflet cald si iubitor.

Gemeni

Barbatul in Gemeni, ca s-o spunem pe de-a dreptul, a fost mare crai la viata lui, cel putin pana cand si-a intalnit sufletul pereche. Din acel moment, nu a mai avut ochi pentru nicio alta femeie. Este un barbat cu o imaginatie bogata alaturi de care nu vei avea ocazia sa te plictisesti.
Este o persoana originala, chiar usor rebela, insa in ciuda acestui lucru, va fi foarte fericit ca barbat insurat, cu conditia ca partenera lui sa nu incerce sa ii infranga spiritul. Desi pare un om fara griji, poate usor nepasator, te poti baza oricand pe barbatul Gemeni. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.