Top 3 zodii perfide! Sa nu ai niciodata incredere in ele

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 20 sep 2020, 12:05

Ai impresia ca ii cunosti foarte bine pe oamenii din jurul tau, inclusiv daca te iei dupa zodia in care acestia au venit pe lume.

Iata care sunt zodiile pe care nu le cunosti aproape deloc, in ciuda aparentelor.

LOCUL 3: PESTI

Cand te gandesti la nativul nascut in zodia Pesti, ai senzatia ca este o persoana melodramatica si ca principala sa caracteristica este sensibilitatea. E adevarat ca este cel mai sensibil dintre nativi, insa nu doar asta este specific Pestelui. Nativul nascut in aceasta zodie este extrem de versatil in relatiile interumane.

Este o persoana extrem de prietenoasa si ofera tot ce are mai bun intr-o prietenie.

LOCUL 2: FECIOARA

Nativul Fecioara este cunoscut pentru spiritul sau critic. Este o persoana pe care o poti contacta in orice situatie in care ai nevoie de o analiza precisa despre tot ce se intampla in jurul tau. Fecioara iti poate oferi sfaturi esentiale despre cum sa te descurci in situatii limita.
Acest semn zodiacal este mai mult decat criticul de serviciu.

Descopera LOCUL 1 pe kfetele.ro!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.