TOP 4 cadouri INCENDIARE de Valentine’s Day pentru iubita ta, care nu te vor falimenta

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 28 feb 2017, 04:23

Valentine’s Day se apropie cu pasi repezi, iar barbatii se afla in fata uneia dintre eternele lor dileme: ce cadouri ar putea sa le cumpere iubitelor lor?

Ziua Indragostitilor este ocazia perfecta pentru fiecare dintre noi sa le aratam partenerelor noastre cat de mult le iubim.

Desi femeile iubesc cadourile simbolice mai mult decat barbatii, ele apreciaza in egala masura si darurile practice. In plus, decat sa risti sa-i oferi un cadou pe care sa nu il aprecieze decat din dorinta de a nu-ti rani sentimentele, noi te sfatuim sa mergi la sigur si sa le indeplinesti dorintele pe care nu ti le-au comunicat niciodata, dar la care se gandesc neincetat.

Iata ce ai putea sa-i oferi de Ziua Indragostitilor:

1. Un masaj la un salon de infrumusetare

Pentru un barbat este dificil sa stie ce anume si-ar dori sa faca o femeie la un salon de infrumusetare. Astfel de saloane ofera o gama larga de servicii, de la epilare definitiva, rejuvenare faciala cu IPL si mezoterapie, pana la electrostimulare, masaj cu bambus, dermocrioforeza si bronzare organica.

Nu mai bine o lasi pe ea sa aleaga modul in care se va rasfata? Ofera-I un „gift card” la un salon de infrumusetare sau, daca vrei sa-i oferi un dar mai specific, afla ca se va bucura intotdeauna de un masaj. Este iubita ta si merita tot rasfatul din lume!

2. Un ceas de mana

Pe langa utilitatea lor practica, ceasurile sunt bijuterii apreciate de fiecare femeie cu gusturi rafinate.

Accesoriile sunt lucrurile care ofera tinutei oricarei femei o puternica nota de unicitate. De aceea, unele femei petrec ore intregi prin magazine pentru a alege detaliile perfecte care sa se potriveasca unor anumite tinute sau in cautarea unui ceas indeajuns de versatil pentru a putea fi purtat la diferite ocazii. Ce-ar fi s-o ajuti sa sara peste etapa alegerii unui ceas si sa-i oferi tu unul? In magazinele online se afla modele fascinante, pentru toate buzunarele, precum cele de aici. Alege un model care iasa in evidenta printr-o anumita caracteristica, fie ca este vorba despre bratara,
forma sau culoare. Ceasul nu trebuie sa sara in ochi printr-o indrazneala a culorilor iesita din comun, ci trebuie sa aiba personalitate si sa-i ofere unui privitor atent un „punct de forta” care sa creeze senzatia de unicitate.

3. Un cadou pentru ea, dar si pentru tine

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Faptul ca doresti sa-i cumperi ei un cadou nu trebuie sa te excluda in mod obligatoriu.

De cadoul ei te poti bucura si tu, in egala masura, si nimic nu este mai incitant si mai extravagant decat un set delenjerie intima foarte provocatoare, precum cele de aici, care va vor ajuta sa va bucurati impreuna de o noapte de neuitat.

4. O escapada la munte

Anul acesta, Valentine’s Day este duminica, un motiv perfect pentru o iesire la munte.

Nu uita ca in 2017 va fi intr-o zi de marti, iar in 2018 va fi intr-o zi de miercuri, asa ca profita de aceasta ocazie pe care nu o intalnesti decat o data la cativa ani si invita-ti iubita intr-un weekend la munte. Fa o rezervare la un hotel aflat in centrul istoric al Brasovului, precum cel de aici, si bucurati-va de o zi a indragostitilor asa cum n-ati mai trait niciodata. Brasovul este un oras magic in tot timpul anului, insa de Valentine’s Day capata un farmec aparte.

 

Foto: Creative Commons

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.