Top 4 motive pentru care este recomandat sa instalezi rafturi auto in autoutilitara

Author: Raluca Vitu
Actualizat: 08 sep 2020, 15:30

Organizarea este importanta in orice domeniu lucrezi, in special atunci cand ai la dispozitie spatii de mici dimensiuni.

Intr-o autoutilitara, maximizarea spatiului este foarte importanta pentru a reusi sa dezvolti un business eficient. Daca autoutilitara este locul in care desfasori activitatea profesionala, montarea unor rafturi de scule auto disponibile la cel mai bun pret trebuie sa devina prioritatea ta.  

Primul pas important pe care trebuie sa il urmezi consta in realizarea unui plan de organizare a interiorului masinii tale. Iata principalele motive pentru care rafturile auto sunt considerate indispensabile pentru un profesionist care activeaza in cadrul unui atelier mobil.

Vei beneficia de o buna organizare a echipamentului de lucru

Vei sti exact unde poti gasi surubelnita in cruce sau bormasina cu percutie. Poti aranja sculele in truse, pe un singur raft sau poti alege un spatiu de depozitare mai mare. Daca optezi pentru un dulap, uneltele pot fi aranjate pe categorii sau in functie de utilitatea acestora.

Astfel, o idee buna este sa depozitezi uneltele de fixare precum pistoalele de lipit, suruburile si capsatoarele intr-un compartiment si sa pastrezi cheile si surubelnitele in candrul altui raft. Astfel, iti va fi usor sa gasesti echipamentul necesar rapid, in orice moment.

Crearea unei fundatii solide reprezinta o parte esentiala a construirii unui sistem eficient de organizare in autoutilitara ta. Este recomandat sa pastrezi intotdeauna obiectele mai mari pe podea sau în compartimentele inferioare ale masinii, lasand astfel loc în partea superioara pentru obiectele de dimensiuni mai mici.

Compresoarele de aer sau generatoarele reprezinta cateva exemple de echipamente mari pe care ar trebui sa le depozitezi pe jos. Pastrarea echipamentului mare pe jos contribuie la maximizarea spatiului de depozitare.

Odată ce ai creat fundatia, poti continua cu stivuirea elementelor pe verticala, de-a lungul pereților interiori ai masinii. Sorteaza articolele necesare în functie de dimensiune. Pune cele mai mici obiecte in partea superioara. Instaleaza carlige pentru a atarna elemente de dimensiuni medii precum uneltele de mana si sculele electrice.

Containerele de depozitare a sculelor reprezinta o solutie excelenta pentru pastrarea in ordine a pieselor mici, necesare efectuarii diverselor reparatii. Apoi, poti pune etichete personalizate pe containerele de depozitare.

Vei putea efectua lucrarile necesare rapid, indiferent de locatie

Organizarea eficienta contribuie considerabil la economisirea timpului. Cu ajutorul acesteia, poti injumatati timpul de lucru intrucat vei sti exact unde se afla fiecare ustensila de care ai nevoie in timpul programului de lucru. Astfel, vei putea merge la sigur si clientii tai incantati si astfel vei putea obtine mai multe lucrari.

Vei asigura protectia echipamentului de lucruRafturile confera protectie ustensilelor pe care le folosesti. Acestea vor fi aranjate frumos in loc sa fie aruncate intr-o plasa dupa fiecare folosire. Astfel, acestea vor beneficia de o durata de viata mai lunga si vor reprezenta o investitie profitabila, pe termen lung.

Vei inspira siguranta si profesionalism

Orice client va fi impresionat atunci cand va vedea interiorul “biroului” tau. Un spatiu organizat denota siguranta si professionalism. Astfel, cu siguranta vei primi numeroase recomandari si, astfel, afacerea ta se va dezvolta.

Gandeste-te doar cum ar fi daca ai avea nevoie de un anumit surub si ar dura 15-20 de minute sa il gasesti. Ce ar zice clientul? Care sunt sansele ca acesta sa te recomande cunoscutilor? Organizarea autoutilitarei nu trebuie sa reprezinte un proces obositor, ci unul care sa asigure buna desfasurare a activitatii tale profesionale in fiecare zi.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.