Top 4 zodii care iti pot citi gandurile! Nu ai cum sa le minti

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 10:33

Top 4 zodii care iti pot citi gandurile. Atunci cand te intalnesti cu ele, ar fi bine sa fii sincer in exprimare. Nu le poti minti deloc!

LOCUL 4: VARSATOR

Varsatorul are o serie de abilitati extrasezonoriale printre care inclusiv capacitatea de a citi gandurile. Acest nativ se pozitioneaza doar pe locul patru in acest top deoarece este foarte comod de fel si depune ceva mai multe eforturi pentru a afla ce simt si gandesc ceilalti. Are o viziune despre viata extrem de complexa si poate inspira pe multi, mai ales daca persoanele care apeleaza la el sunt in cautarea unei solutii urgente si eficiente.

LOCUL 3: FECIOARA

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nativul Fecioara poate fi un bun psiholog ori jurnalist de investigatii.

Acest semn zodiacal scaneaza omul cu privirea si il lasa sa spuna ce doreste. Poate juca foarte bine teatru atunci cand vrea sa obtina informatii. Chiar daca nu iti spune, Fecioara stie absolut tot ce gandesti, insa iti respecta metodele prin care alegi sa te evidentiezi, chiar si daca minti.

LOCUL 2: Cititi continuarea pe kfetele.ro.

 

Taguri: