Top 5 activitati dinamice pentru teambuilding

Autor: Bogdan Mihai

Teambuildingurile reprezinta un respiro de la activitatile cotidiene pe care le facem la birou.

Care este primul lucru care iti vine in minte atunci cand te gandesti la un weekend intreg alaturi de colegi? Distractia este, cu siguranta, pe ordinea de zi, insa e important sa nu omitem nici faptul ca aceste evenimente au loc pentru a consolida echipa. Pentru a imbina amuzamentul cu partea constructiva, iti propunem 5 activitati dinamice ideale pentru a fi practicate in teambuilding!

Impro Show

Distractia este garantata, daca iti provoci colegii sa ia parte la un joc de echipa ce va starni hohote de ras. Daca ai participat pana acum la un show de stand-up, probabil ca te incanta aceasta idee, asadar teambuildingul este ocazia perfecta pentru a-ti convoca si colegii sa ia parte la un spectacol extrem de amuzant. Partea si mai interesanta este ca la un show inspirat din teatrul de improvizatii ies la iveala cele mai hilare povesti, deoarece textul nu este pregatit dinainte.

Impro Show-ul stimuleaza colaborarea membrilor echipei, precum si creativitatea. Toate acestea, condimentate, desigur, cu glume amuzante!

Fotbalul

Daca vremea de afara tine cu voi, organizati un meci de fotbal demn de Liga Campionilor! Daca teambuildingul are loc intr-o locatie prevazuta cu o curte spatioasa, atunci toate semnele sunt in favoarea voastra. Pentru a da startul unei competitii sportive incendiare, veti avea nevoie de o plasa de fotbal si de o minge.

Totul va fi mai distractiv daca meciu va avea loc intre echipa baietilor si echipa fetelor, deci pune-ti echipamentul sportiv si dati start jocului!

Twister

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Twister, unul dintre jocurile de societate care a facut furori atat printre copii, dar si printre adulti, este o alegere foarte buna pentru a alunga plictiseala, motiv pentru care trebuie sa il incercati in teambuilding. Initiaza chiar tu o partida antrenanta de Twister si coopteaza-ti colegii la un joc..buclucas! Twister-ul se poate juca in 2-4 jucatori, dar cu siguranta ca va deveni si mai captivant daca in cursa pentru castig se antreneaza mai mai multi participanti!

Curse sportive

Tu si colegii va doriti un teambuilding dinamic, in sensul real al cuvantului? Atunci nu exista o alegere mai potrivita decat sa organizati curse sportive. Echipati-va corespunzator si planificati diverse trasee care va vor pune la incercare abilitatile fizice. Printre ideile pe care le puteti folosi se numara: cursa cu sacul, popice, alergarea sprint etc. Pe locuri, fiti gata...start!

Game Show

Stii acele show-uri televizate realizate pe baza sondajelor, in care concurentii trebuie sa se puna in pielea respondentilor si sa presupuna care au fost raspunsurile lor la diverse intrebari? Ce ar fi sa adaptezi chiar tu acest tip de game show astfel incat sa fie potrivit pentru teambuilding-ul companiei din care faci parte? Pentru a face jocul mai interactiv, creaza un set de intrebari legate de evenimentele care s-au petrecut la birou. Nu doar ca este o modalitate prin care va puteti aminti de cele mai amuzante momente de la serviciu, dar este un joc de echipa, in care pot fi implicati toti colegii tai!

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.