Top 5 alimente de evitat pentru un abdomen plat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 07:42

Aproape jumatate din populatia Americii sufera de obezitate abdominala, se arata intr-un raport publicat recent de FoxNews. Sa vedem care sunt alimentele care trebuie neaparat evitate daca ne dorim un abdomen plat.

Cereale rafinate- Din categoria cerealelelor rafinate fac parte orezul alb, pastele si painea. Astfel de alimente nu fac bine sistemului digestiv si favorizeaza aparitia constipatiei, a balonarii si depunerea grasimii in zona viscerala.

Opteaza pentru cerealele integrale daca iti doresti un abdomen perfect si completeaza-ti dieta cu fructe proaspete, legume, lactate semidegresate si surse sanatoase de proteine (oua, somon, carne alba, soia, fructe uscate etc.).



Cartofi prajiti si chipsuri- Un studiu al cercetatorilor britanici, realizat pe 120.000 de persoane, femei si barbati, desfasurat pe o perioada de 20 de ani, a scos la iveala ca un consum frecvent de cartofi prajiti si chipsuri a dus, in cazul anumitor subiecti, la luarea in greutate cu nu mai putin de 10 kilograme, depuse in mod special in zona abdomenului.

O alternativa pentru cei care nu pot renunta la cartofi este prepararea acestora la cuptor sau la abur, cu diverse mirodenii care sa le dea un gust cât mai placut.


Carne rosie si mezeluri- Cititi continuarea pe kfetele.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.