TOP 5 cadouri pe care le doresc toti proaspetii majori

Author: Oana Picerea

Sa devii major este un mare eveniment de bucurie. Toti proaspetii majori isi doresc cadouri memorabile, pe care sa le foloseasca cu mare bucurie si care sa fie utile si practice. Daca te pregatesti sa mergi la o petrecere de majorat si nu stii ce cadou sa oferi, citeste lista de mai jos si orienteaza-te catre un dar care consideri ca se potriveste sarbatoritului tau.

Iata ce cadou poti darui unui proaspat major:

  • Apple watch

Un Apple watch reprezinta intotdeauna o idee buna, indiferent ca este vorba despre o persoana de 18 ani sau despre una adulta. Un astfel de produs modern are numeroase functii, este foarte usor de folosit in viata de zi cu zi si reprezinta un cadou extrem de bun. Daca iti doresti sa oferi un dar cu adevarat calitativ, orienteaza-te catre un Apple Watch de la Altex.ro. Impacheteaza cat mai frumos cadoul si ofera-l cu multa bucurie.

  • Smartphone nou

Orice major isi doreste sa fie in ton cu ultimele tendinte, fapt pentru care este o idee excelenta sa oferi cadou ultimul smartphone aparut pe piata. Tehnologia se schimba constant, iar persoanele tinere iubesc sa fie in pas cu moda.

Intereseaza-te cu privire la cel mai bun si nou smartphone de pe piata, care sa ofere multa satisfactie si multumire. Cu siguranta este un cadou care poate aduce doar multa bucurie si recunostinta.

  • Boxe de calitate

Tinerii adora sa asculte muzica la cel mai inalt nivel, iar un set de boxe de calitate poate reprezenta un cadou ideal pentru un proaspat major. Mergi in magazin si afla care sunt cele mai calitative boxe, care sunt usor de folosit si au autonomie mare, astfel incat sa fie cat mai apreciate de sarbatorit. Este ideal sa te orientezi catre cele mai bune firme producatoare de boxe.

Pe langa caracteristicile tehnice ale boxei, este indicat sa pui mare accent si pe design-ul acestora. Astfel, daca mergi la petrecerea unei fete, incearca sa cumperi un set de boxe roz, iar daca mergi la un bait ofera-i boxe albastre sau negre.

  • Adidasi de firma

Tinerii iubesc sa poarte cei mai frumosi adidasi de pe piata. Astfel, daca te gandesti sa daruiesti o pereche chic de adidasi, trebuie sa stii ca este o idee nemaipomenit de buna.

Analizeaza cu atentie marile firme producatoare de sneakersi, astfel incat sa achizitionezi modelul cu cele mai multe review-uri bune. Ai mare grija ca acestia sa fie comozi, pentru a fi purtati cu zambetul pe buze de catre sarbatorit.

  • Masina

Orice proaspat major isi doreste sa primeasca in dar o masina, insa un astfel de cadou este greu de oferit. Cu toate acestea, daca dispui de o suma mai mare de bani si daca sarbatoritul este cineva cu adevarat special pentru tine, poti lua in considerare aceasta varianta de cadou.

Nu trebuie sa te orientezi catre un autovehicul scump, ci catre un autoturism decent, cu care sa se poata plimba linistit zilnic, fara probleme.

In cele din urma, tine cont de toate sugestiile de mai sus, deoarece produsele enumerate reprezinta cadouri pe care si le doresc toti majorii din ziua de astazi.

Sursa foto: Pexels.com

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.