Top 5 categorii de incaltaminte pentru un look impecabil

Author: O.P.

Care sunt perechile de pantofi care pur si simplu nu trebuie sa lipseasca din colectia oricarei femei? Vei descoperi in acest material cele 5 categorii de incaltaminte pentru un look impecabil si cateva sugestii despre cum sa le combini cu hainele deja existente in garderoba ta pentru cateva tinute de exceptie. Daca esti pasionata de fashion de ceva vreme, banuim ca ai aceste tipuri de pantofi deja in posesie, in caz contrar, ii poti achizitiona foarte usor si online. Indiferent de ocazie, fie ca te duci la munca sau te pregatesti de o seara in oras, acesti pantofi nu te vor lasa niciodata la greu. 

Pantofii cu toc

Pantofii cu toc, practic nelipsiti din colectia oricarei femei care poarta des tinute elegante, au si avantajul de a fi extrem de versatili. Ii poti purta cu rochii elegante sau casual, cu fuste sau cu clasicii blugi. Achizitioneaza-i in culorile clasice, adica alb, nude, negru sau iesi in evidenta cu nuante aurii sau argintii. Daca vrei cu adevarat sa faci o impresie de durata, alege unii cu accesorii in zona gleznei si cu inchidere deasupra ei, un trend foarte la moda in 2020. N-ai cum sa dai gres nici cu o pereche de pantofi cu toc pumps sau mary jane. 

Adidasii albi impecabili

Evident, nu la fel de versatili ca pantofii cu toc, adidasii albi impecabili sunt raspunsul pentru orice tinuta casual, smart casual sau sport. Sunt o piesa clasica ce nu si-a pierdut valoarea in timp si denota relaxare dar si interes legat de moda. Sunt extrem de confortabili si pot fi accesorizati foarte bine cu rochii si fuste, dar si blugi si pantaloni sport. Daca sunt destul de simpli pot face parte dintr-o tinuta retro sau chiar pot fi purtati la costum, daca evenimentul o permite. In ultima vreme trendurile se indreapta spre cei cu talpa foarte groasa, incearca-i pe cei din colectia adidas originals de la SportCouture daca vrei sa ramai mereu in pas cu moda. 

Ghete stil combat

Ne referim la acele ghete cu aspect de bocanc atat de uzitate in timpul iernii si toamnei. Desi sunt un stil care duce cu gandul la armata, vor fi atat de la locul lor pe strazile oraselor incat vei ramana surprinsa, daca nu le porti deja. Pentru un look clasic ii poti purta cu un palton si blugi skinny sau, daca vrei sa te intorci de urgenta la stilul anilor 90, le poti asorta cu o rochie cu imprimeu floral, extrem de feminina. Contrastul obtinut te  va face cu siguranta o aparitie de neuitat. Cele mai apreciate modele sunt cele cu talpa foarte groasa, o semnatura a acestui sezon. 

Sandale cu platforma 

Sandalele vor fi mereu la moda, acest lucru este inevitabil, mai ales in lunile calduroase de vara, dar daca vrei sa porti o tinuta cu adevarat de neuitat, trebuie sa incerci sandalele cu platforma. Asa cum spuneam, acest trend atinge cote maxime in 2020 si sandalele nu fac exceptie. Le vei putea purta pe cele care se incheie in zona gleznei sau chiar mai sus, precum cele gladiator, dar neaparat asigura-te ca au o platforma masiva. Se asorteaza cel mai bine cu o rochie vaporoasa in culori inchise, la fel ca sandalele de altfel, sau pot fi chiar accesorizate cu sosete colorate pentru o tinuta jucausa si nonconformista. 

Cizmele pana la genunchi

Ultimele, dar categoric nu cele din urma, cizmele pana la genunchi sunt o piesa vestimentara clasica  si au parte de o revigorare in 2020. Noi le preferam pe cele din piele sau piele intoarsa, purtate cu salopete, jachete de piele si rochii maxi. Pentru a fi cu adevarat la moda, opteaza pentru cele cu varf de alta culoare sau alt material, si pentru nuante deschise de  portocaliu, galben, rosu, roz sau chiar albastru si verde. 

Asigura-te ca vei arata impecabil anul acesta folosindu-te de sugestiile noastre!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.