Top 5 Ceasuri sub 500 Dolari

Autor: Bogdan Frațilă
Actualizat: 09 iul 2023, 02:55

Există o multitudine de opțiuni în categoria ceasurilor sub 500 de dolari, cu opțiuni de la suspecții obișnuiți

Sursa: PixaBay

Există o multitudine de opțiuni în categoria ceasurilor sub 500 de dolari, cu opțiuni de la suspecții obișnuiți

Să fim sinceri: nu toată lumea poate cheltui mii de dolari pentru fiecare achiziție de ceas nou, mai ales cineva care abia începe să colecționeze ceasuri sau care dorește să cheltuiască aproximativ 1.000 de dolari pentru a asambla prima sa colecție de trei ceasuri. Din fericire, există o multitudine de opțiuni în categoria ceasurilor sub 500 de dolari, cu opțiuni de la suspecții obișnuiți. Am compilat aici o selecție a celor mai bune ceasuri automate sub 500 de dolari care merită să fie pe radarul dumneavoastră- și poate chiar în colecția dumneavoastră.

Lista noastră curatorială va prezenta ceasuri care costă sub 500 de dolari și care sunt echipate cu o mișcare automată în interior.

Seiko SRPB53 "Samurai"

Specificații: Preț: 495$, Dimensiunea carcasei: 43,8 mm, Grosime: 13,4 mm, Dimensiunea carcasei: 48 mm, Lățimea carcasei: 22 mm, Rezistența la apă: 200 m, Mișcare: Auto Seiko 4R36, Rezerva de putere: 41 de ore, Cristal: Hardlex

Dacă vi se pare că Turtle are un aspect prea sedentar, încercați-l pe acesta. Samurai este un membru al familiei de scafandri Prospex, ceasuri cunoscute pentru profilurile înclinate ale carcasei și pentru indicatoarele aspre ale cadranului. Samurai are un cadran waffle cu un motiv texturat care este subtil, dar care atrage atenția. Pentru mai puțin de 500 de dolari, puteți obține opțiunea curea de cauciuc; pe o brățară, prețul depășește pragul de 500 de dolari.

Timex Navi XL Automatic

Specificații: Preț: $259, Dimensiunea carcasei: 41mm, Grosime: 13.5mm, Carcasa: 50mm, Lățime Lug: 20mm, Rezistență la apă: 100m, Mișcare: Auto Miyota 8215, Rezerva de putere: 40 de ore, Cristal: Mineral

Navi XL Automatic se inspiră dintr-un ceas de scufundări din anii 1970 din arhivele Timex. În timp ce Navi XL Automatic este departe de a fi un scafandru certificat, acesta oferă 100 de metri de rezistență la apă, un aspect sportiv, dar elegant și, cu siguranță, suficientă robustețe pentru a vă ajuta să treceți ziua.

Navi XL Automatic prezentat aici este o versiune din oțel inoxidabil cu acoperire IP completă, care se diferențiază de alte variante de culoare prin roata de dată cu fundal negru- un detaliu subtil care completează aspectul invizibil al ceasului și îl ridică în termeni de design, mai ales la acest preț.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Orient Kamasu

Specificații: Preț: 280 dolari, Dimensiunea carcasei: 41,8 mm, Grosime: 12,8 mm, Dimensiunea carcasei: 46,3 mm, Lățimea carcasei: 22 mm, Rezistența la apă: 200 m, Mișcare: Auto Orient Calibru F6922, Rezerva de putere: 40 de ore, Cristal: mineral

În același segment de piață cu faimosul și renumitul SKX, care a fost scos din uz, Kamasu se prezintă ca succesorul unor precedente și populare dive din gama Orient, inclusiv Mako II și Ray II.

Deși Kamasu prezintă cele mai elementare elemente ale unui ceas de scufundare, a devenit rapid una dintre cele mai bune propuneri de valoare din orologerie, cu mișcarea sa solidă, cristalul de safir, carcasa ușor de purtat și aspectul său plăcut.

Tissot Everytime Swissmatic

Specificații: Preț: $395-$495, Dimensiunea carcasei: 40mm, Grosime: 11.6mm, Lug-to-Lug: 48mm, Lățime Lug: 21mm, Rezistență la apă: 30m, Mișcare: Auto Tissot Swissmatic, Rezerva de putere: 72 de ore, Cristal: Safir

Everytime Swissmatic este un ceas unisex, simplu în estetica sa și bogat în caracteristici în execuția sa tehnică. Mișcarea sa Swissmatic are o rezervă de energie îndelungată de 72 de ore, iar carcasa sa din oțel are un cristal de safir în partea superioară. Această mișcare va trebui să fie trimisă la Tissot pentru service peste câțiva ani, dar acesta nu este un motiv pentru a renunța la un ceas elvețian atât de accesibil.

Timex M79

Specificații: Preț: 279 dolari, Dimensiunea carcasei: 40 mm, Grosime: 14,5 mm, Lug-to-Lug: 46 mm, Lățimea Lug: 18 mm, Rezistența la apă: 50m, Mișcare: Auto Miyota 8215, Rezerva de putere: 40 de ore, Cristal: acrilic Într-o poveste similară cu cea a lui Marlin, Timex M79 a fost introdus cu o mișcare automată Miyota după succesul reeditării Q Timex; "M" semnifică o mișcare mecanică, iar "79" este anul în care a fost introdus Q Timex. Are o carcasă cu o dimensiune ușor mai mare decât cea a Q Timex, dar, în ciuda acestui fapt, are o lungime excelentă de 46 mm de la un capăt la altul, ceea ce îl face potrivit pentru majoritatea încheieturilor.

Citeste si: TOP 5 ceasuri de zi cu zi pentru buget intre 200 si 1500 de dolari

Citeste si: Ce inseamna un ceas automat sau cu cuart? Afla avantajele si dezavantajele

Citeste si: Ce inseamna un ceas mecanic? Afla avantajele si dezavantajele

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.