Top 5 cei mai bogați actori turci în 2024! Iată cine încasează în prezent cele mai mari sume de bani

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 sep 2024, 21:03
video Foto(5)

În ultimii ani, actorii turci s-au bucurat de reușite spectaculoase atât pe plan național cât și internațional și au devenit din ce în ce mai apreciați și mai bine cotați.

Serialele și filmele artistice turcești au câștigat din ce în ce mai mult teren în ultimii ani în fața telenovelelor sud-americane și s-au bucurat de mare succes atât în Turcia, cât și în străinătate. Actorii turci s-au remarcat încă de la primele lor apariții pe micile ecrane datorită talentului lor desăvârșit și al carismei uluitoare. Telespectatorii din România se numără printre cei mai mari fani ai serialelor turcești și îmbrățișează noile producții difuzate constant la Kanal D.

Top 5 cei mai bogați actori turci în 2024

Sumele câștigate de către actorii turci, care au devenit celebri nu doar în Turcia, ci și în întreaga lume cu producțiile în care au jucat, au devenit o chestiune de curiozitate pentru milioanele de fani din întreagă lume. Averile renumiților actori care ies în evidență prin viața lor luxoasă au fost dezvăluite. Iată cine sunt cei cinci actori extrem de apreciați în Turcia și peste hotare, care au încasat și anul acesta cele mai mari câștiguri, potrivit site-ului celebsrevealed.com

Citește și: Top 15 cei mai bine cotați actori turci, potrivit IMDb. Pe ce loc se află Halit Ergenç și Burak Ozcivit

5. Serenay Sarikaya

Celebra actriță Serenay Sarıkaya, în vârstă de 32 de ani, care a jucat în serialul Kimler Geldi, Kimler Geçți, s-a clasat pe locul cinci pe lista celor mai bogați cinci actori turci, realizată de celebsrevealed.com.

Dacă în anii trecuți se afirmă că această ar deține în conturi circa 6 milioane de dolari, sau aproximativ 108 milioane de lire turcești, în 2024, frumoasă actrița ar fi ajuns la fabuloasa sumă de 186 milioane de lire turcești.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

4. Hande Erçel

Pe locul patru al clasamentului celor mai bogați actori turci în 2024 se află Hande Erçel, care a colaborat in ultimii ani cu multe branduri celebre din domeniul publicității și a filmat recent și pentru un serial realizat de o platforma digitală. Averea frumoasei Hande Erçel este estimată la circa 249 de milioane de lire turcești.

3. Can Yaman

Can Yaman are doar 34 de ani și cu toate acestea a reușit să cucerească publicul din Turcia și din străinătate încă de la primele sale roluri jucate, datorită talentului desăvârșit și a aspectului sau fizic încântător. De-a lungul celor 14 ani de experiență pe platourile de filmare, chipesul Can s-a bucurat de mari reușite și treptat a fost catalogat drept unul dintre cei mai apreciați și bine cotați actori ai Turciei.

Averea lui Can Yaman a fost estimată la 10 milioane de dolari, sau 311 milioane de lire turcești.

Citește și: Top 10 cele mai îndrăgite actrițe din Turcia! Pe ce loc se află Neslihan Atagül și Cansu Dere

2. Meryem Uzerli

Meryem Uzerli are 41 de ani și se numără printre cele mai apreciate și bine cotate actrițe ale Turciei. Deși s-a născut pe meleaguri germane, tatăl ei a păstrat legătură cu țară lui natală și astfel Meryem iubește deopotrivă ambele țări. Această a devenit cunoscută datorită rolului magistral interpretat în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, în care a dat viață Sultanei Hurrem. În cei peste zece ani de activitate pe platourile de filmare, actrița a fascinat publicul cu talentul și frumusețea ei răpitoare. Averea frumoasei actrițe este de circa 10 milioane de dolari, sau 311 milioane de lire turcești.

1. Kivanç Tatlitug

Kıvanç Tatlıtuğ are 40 de ani și a reușit să urce pe culmile celebrității încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și a devenit treptat unul dintre cei mai apreciați și admirați actori din Turcia. Acesta a debutat pe platourile de filmare în anul 2005, în serialul Gümüş, iar de atunci a continuat să interpreteze roluri diverse, în multe producții de excepție, care i-au adus mari succese și notorietate pe plan internațional. În ceea ce privește averea celebrului actor, s-a afirmat că acesta ar deține în conturi circa 15 milioane de dolari, sau 466 de milioane de lire turcești.