Top 5: Cele mai bune bare de sunet in 2023!

Autor: Bogdan Frațilă
Actualizat: 19 nov 2023, 00:45

Barele de sunet oferă un sunet mult mai bun ca o alternativă compactă la sunetul de obicei slab al televizorului

Sursa: PixaBay

Barele de sunet oferă un sunet mult mai bun ca o alternativă compactă la sunetul de obicei slab al televizorului!

Barele de sunet oferă un sunet mult mai bun ca o alternativă compactă la sunetul de obicei slab al televizorului. Un adevărat home cinema are nevoie de un sunet bogat. Difuzoarele televizorului pur și simplu nu au suficient volum pentru a oferi o senzație cinematografică suficientă în mediul casnic. Un sistem surround promite un remediu.
Cu toate acestea, dacă nu dispuneți de spațiul necesar și nu aveți răbdarea de a amplasa mai multe difuzoare în sufragerie, un soundbar intră în joc ca o alternativă compactă.

În ciuda dimensiunilor reduse, acestea oferă un sunet mult mai bun și mult mai plin decât difuzoarele integrate în televizoare. Acestea nu ajung la nivelul unor sisteme surround puternice, dar, în comparație cu sunetul minuscul al unui televizor, vă aflați deja la un cu totul alt nivel acustic.

Locul 1: Denon Home Sound Bar 550

Denon Home Sound Bar 550 se află chiar în top, datorită sunetului său excelent, cu un bas decent și o manoperă de înaltă calitate.

"Bara de sunet" oferă doar cea mai bună tehnologie: Dolby Atmos, DTS:X, aplicație și conexiune Wi-Fi și Bluetooth. În afară de lipsa afișajului, bara de sunet nu are puncte slabe reale. Denon Home Sound Bar 550 de la Denon este disponibil de la 469 de euro.

Locul 2: Bose Smart Soundbar 600

Bose Smart Soundbar 600 de la Bose este, de asemenea, la un nivel excelent.

În afară de banda luminoasă mai puțin intuitivă, care servește drept înlocuitor al afișajului, nu există nimic de reproșat aici. În plus față de sunetul excelent, opțional cu Dolby Atmos, Bose oferă control prin aplicații, precum și control vocal Alexa, Airplay, Bluetooth și Chromecast. La 70 cm, este puțin mai lat decât modelul Denon și, la 500 de euro, este minim mai scump.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Locul 3: Teufel Cinebar 11 2.1 set

Ca sistem 2.1 cu subwoofer, Teufel Cinebar 11 oferă un raport calitate-preț foarte bun și reprezintă compromisul ideal între un hardware care economisește spațiu și un sunet excelent. Acest lucru catapultează setul pe podiumul Top 5. Manopera este de primă clasă, iar sunetul foarte echilibrat.
În plus, aparatul este foarte discret și compact. Subwooferul este ușor de depozitat datorită dimensiunilor sale de 12 × 42 × 42 cm.

Bara de sunet în sine este foarte subțire, cu o adâncime de puțin peste 8 cm și o lățime de aproximativ 95 cm. Bluetooth este la bord, dar nu și conectivitate WLAN. Prețul este extrem de accesibil, de 349 de euro.

Locul 4: Nubert Nuboxx AS-425

Fiind un sistem clasic 2.0, bara de sunet Nubert Nuboxx AS-425 oferă totuși un sunet excelent și, mai ales, voluminos, cu basuri puternice- chiar și fără un subwoofer.

Bluetooth și eARC sunt la bord, dar bara de sunet nu suportă Dolby Atmos. Ușurința de utilizare ar putea fi, de asemenea, mai bună. Cu o dimensiune de 86 × 34 × 12,9 cm, Nuboxx AS-425 este deja o "bucată". La 598 de euro, este cel mai scump model din această listă.

Locul 5: LG DQP5W

Dacă aveți puțin spațiu, dar doriți sunet surround, ar trebui să aruncați o privire la LG DQP5W. Sistemul este format dintr-un soundbar și un subwoofer wireless- dar oferă sunet 3.1.2. În combinație cu Dolby Atmos, mini soundbar-ul creează un sunet spațial. Efectul nu funcționează pentru toată lumea, dar este o alternativă interesantă dacă nu doriți să mutați numeroase boxe prin sufragerie.
Dimensiunile compacte de 29,6 × 6,0 × 12,6 cm pentru soundbar și 38,8 × 29,1 × 18,5 cm pentru subwoofer, care este, de asemenea, wireless, vorbesc în favoarea LG DQP5W. Nu există un afișaj, iar butoanele de control de pe spate sunt greu accesibile. Din fericire, există o telecomandă. Prețul de 284 de euro este extrem de corect.

Citește și: Top Lumini Smart in 2023! Vezi care sunt cele mai bune pe piata

Citește și: Top 3: Cele mai bune trackere de fitness 2023!

Citește și: Top 3: Cele mai bune Tablete 2023 până la 500 de euro

 

Taguri: