Top 5 CELE MAI BUNE ORASE in care ai putea locui

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 20:00

Poate un oras sa fie nepoluat, cu o rata a criminalitatii scazuta, cu cele mai bune scoli si cele mai grozave locuri de munca?

Expertii au facut o analiza a celor mai bune orase in care ai putea sa nu doar sa locuiesti, dar ai gasi si oferte de munca tentante, te-ai simti in siguranta in orice cartier, ai avea cele mai bune scoli pentru copiii tai, iar distractia ar fi maxima.

Viena, Austria
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/viena-d3cbdbd0ef4e36a6d8b15ada023535db.jpgSe afla pe locul intai in topul nostru. Este unul dintre cele mai populare centre culturale, economice si politice din Europa.
Capitala Austriei ofera locuitorilor sai conditii de trai excelente. Infrastructura, cladiri cu o arhitectura impresionanta, scoli si universitati celebre. De asemenea, este unul dintre cele mai vizitate orase de pe batranul continent, atragand anual in jur de 5 milioane de turisti, in special in perioada sarbatorilor de iarna.

Zurich, Elvetia
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Zurich-City-be357fd427df07bbd778ed2b7eb133eb.jpgUn adevarat centru financiar global, Zurich se situeaza pe locul doi. Taxele scazute asigura locuitorilor un trai mai mult decat decent.
Datorita acestui lucru multe corporatii internationale isi au aici sediul, oferind milioane de locuri in de munca in diferite domenii. Relieful constituit in mare parte din lacuri si dealuri este ideal pentru relaxare. Zurich are un nivel ridicat de trai, fiind unul dintre cele mai scumpe orase din Europa. Este faimos pentru proprietatile de lux, magnati sau oameni foarte bogati din lume preferand sa cumpere imobile in acest oras datorita taxelor scazute.


Auckland, Noua Zeelanda
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/auckland450-08c0d2c5cb3811e1dd2e6a7cf3d02a77.jpgCel mai popular oras din Noua Zeelanda se regasteste pe locul trei. Are doua porturi, ceea ce il face un centru comercial ideal. Se spune ca fiecare locuitor are propria barca. A reusit sa se mentina pe linia de plutire pe perioada crizei globale. Ofera locuitorilor sai un loc de munca sigur, educatie de prestigiu, infrastructura si transport urban in conditii excelente.


Munchen, Germania
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/MUNCHEN5-c0ed43d66bfada4fbfaeff48ab7037ac.JPGEste al treilea mare oras din Germania si al patrulea in topul nostru. Munchen joaca un rol cheie in economia Germaniei. Atrage imigranti din toata lumea datorita companiilor Siemens si Allianz care au sediul central aici. O cincime din numarul total de rezidenti sunt imigranti. Serviciile publice sunt la standarde inalte, iar infrastructura orasului se situeaza pe locul doi in lume.

Vancouver, Canada
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Downtown-Vancouver-20121027-f865a2fb3c6527805509f2eebd27ef5c.jpgSituat pe locul cinci, Vancouver este unul dintre metropolele cel mai putin poluate.
Are o clima temperata, comparativ cu alte orase din Canada si un relief pitoresc. Industria este avansata, in special in ceea ce priveste tehnologiile care protejeaza mediul inconjurator. Locuitorii se mandresc cu asta si vor sa isi pastreze orasul cat mai curat si nepoluat.


 

Taguri: