TOP 5 cele mai VOLUPTOASE dive de la Hollywood

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 01 mar 2024, 05:05

Toate femeile le invidiaza pentru ca sunt atat de dotate, iar barbatii sunt tulburati cand le vad decolteurile generoase.

Cateva dive si-au gasit imediat un loc, in topul voluptoaselor. La Hollywood, revelatia momentului este Kate Upton, o modelina de doar 20 de ani, care mereu isi scoate la inaintare sanii mari. Are un bust generos pe care nu se sfieste sa il arate la fiecare sedinta foto sau defilare pe catwalk. In plus, ii putem admira sanii apetisanti, in filme, caci mai nou primeste roluri secundare. Blondina Kate se situeaza pe locul 5 in topul voluptoaselor.

Cine nu a visat cel putin o data la sexoasa Salma Hayek? Chiar daca are 48 de ani, actrita are inca un decolteu, care pur si simplu innebuneste barbatii. Nu s-a sfiit nici ea sa il ascunda si a filmat de-a lungul carierei mai multe scene nud. De referinta a ramas scena de dreagoste alaturi de Antonio Banderas, din “Desperado”. Perechea de sani 100% naturali ocupa pozitia 4 din topul nostru.

Bronzul il primeste bomba sexy Scarlet Johansson! Acum este insarcinata si sanii zici ca-i explodeaza, dar si inainte dimensiunea era una uluitoare. Desi voluptoasa blonda se poate lauda cu o pereche de sani de toata frumusetea, ea marturiseste ca nu ii place sa poarte decolteuri ostentative. Prefera sa arate putin, din ce-a inzestrat-o mama natura.

##VIDEO113137##

La varsta de 11 ani, i-a cerut lui Dumnezeu sa ii dea sani cat mai mari.

Ruga i-a fost ascultata si simpatica Katy Perry a ajuns sa aiba unul dintre cele mai invidiate busturi de la Hollywood. Doar ca ea nu apreciaza lucrul acesta. In adolescenta pentru ca avea mari probleme cu spatele, si-a dorit o micsorare de sani, dar bine ca n-a facut-o! In prezent, a mai prins curaj si isi mai scoate din cand in cand bustul mare, la inaintare. Voluptoase Kate se claseaza pe locul 2.


Sa sune tobele caci a venit momentul sa anuntam cine este vedeta cu cel mai plin decolteu! Nimeni alta decat bomba sexy Sofia Vergara, superba actrita din “Modern Family” care cu greu isi poate tine sanii in hainele pe care le poarta. Sofia recunoaste ca formele ei voluptoase au ajutat-o foarte mult in cariera, insa sustine ca a reusit sa ramana timp de 20 de ani in industrie si datorita talentului.
Noi si daca nu avea talent, tot o situam pe primul loc in topul voluptoaselor de la Hollywood!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.