Top 5 componente esentiale pentru o camera de gaming

Author: O.P.
Actualizat: 10 iun 2020, 15:45

Adori sa iti petreci serile jucandu-te in retea? Esti pasionat de jocurile pe computer si iti doresti sa duci acest hobby la urmatorul nivel?

O camera special amenajata este visul oricarui gamer declarat, indiferent daca se joaca pe cont propriu sau alaturi de prieteni. Si, chiar daca pare dificil de proiectat si de amenajat, o camera de gaming poate fi obtinuta cu minimum de efort. Trebuie doar sa investesti in elementele potrivite, sa le combini intr-un mod armonios si sa integrezi pasiunea ta si la nivel de design interior.

Iata de ce ai nevoie pentru camera de gaming la care visezi!

1. Un ecran mare sau mai multe ecrane conectate

Pentru a avea o experienta de gaming perfecta, ai nevoie de suficient spatiu de desfasurare. De aceea, cauta un monitor de mari dimensiuni sau chiar mai multe ecrane conectate, pe care sa le poti folosi simultan. Astfel, vei putea jongla mai usor cu functionalitatile jocurilor, te vei misca mai rapid si te vei bucura, la maxim, de grafica si culorile jocurilor tale preferate.

2. Un birou spatios

In mod clar, biroul va fi pe primul plan, intr-o camera axata pe gaming. Alege un birou spatios si, de preferat, pozitioneaza-l intr-unul dintre colturile incaperii. In acest fel, vei profita, din plin, de spatiul disponibil, orice dimensiuni ar avea incaperea pe care o ai la dispozitie. Ai grija ca biroul sa nu fie asezat vizavi de o fereastra. In caz contrar, lumina de afara se va reflecta in monitoare si te va deranja in timpul jocului. Daca vrei sa alegi designul perfect, cauta online mai multe idei de amenajare camera gaming si inspira-te! Daca vrei sa ai un birou cat mai functional, opteaza pentru unul cu sertare incluse. Iti vei putea pastra accesoriile pentru gaming, DVD-urile si alte obiecte utile, in siguranta si in ordine perfecta.

3. Un scaun confortabil, de calitate superioara

Orice gamer stie foarte bine ca, pentru o partida lunga de joc, ai nevoie de un scaun cat mai comod cu putinta. Poti opta pentru unul dintre modelele de scaune de gaming de la ScauneOnline.ro, unul cu spatar ergonomic, care sa iti permita pastrarea unei posturi corecte a coloanei vertebrale. Este recomandat ca scaunul sa aiba si manere, pentru ca bratele tale sa nu oboseasca si sa nu stea in tensiune, ore intregi.

Alege un scaun special pentru gaming, cu suport pentru umeri si cap, zone moi si curburi care incurajeaza o pozitie corecta si sanatoasa a corpului. In plus, ai grija ca inaltimea sa fie reglabila!

4. O tastatura speciala si alte accesorii

Pentru a face performanta si pentru a depasi record dupa record, investeste intr-o tastatura speciala pentru jocuri. Aceasta iti va permite sa accesezi rapid si usor anumite comenzi si sa fii eficient, indiferent de joc. Aceeasi regula se aplica si la joystickuri sau console. Investeste in echipament performant, care ti se potriveste si care se preteaza jocurilor preferate.

5. Un sistem de sonorizare performant

Ce ar fi un joc bun fara efecte sonore impecabile si melodiile preferate, ascultate la calitate maxima? Profita din plin de frumusetea jocurilor si monteaza-ti un sistem de sonorizare bun, cu mai multe boxe, pe care sa le asezi in jurul tau. Astfel, vei obtine o experienta completa de joc, iar tu si prietenii tai va veti distra ore intregi. Nu uita sa personalizezi camera de gaming cu elementele tale preferate: postere, suporturi pentru jocuri si accesorii, leduri colorate si alte obiecte legate de hobby-ul tau!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.