Top 5 dezastre vestimentare ale vedetelor autohtone! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:34

A plouat cu evenimente mondene in ultima perioada. Noi le-am bifat pe toate, pentru ca ne plac petrecerile, iar acum facem topul celor mai dezastruoase aparitii ale vedetelor!

Trebuie neaparat sa adaptam vechiul proverb "Haina il face pe om"! Acum... de fapt haina te face vedeta! Zau! Daca esti bine imbracat cresti imediat in ochii publicului, iar daca nu te straduiesti prea tare ajungi de rasul lumii, asa cum au facut-o din pacate urmatorii insi!

 

Pe locul 5 in topul dezastrelor vestimentare o gasim pe Dana Nalbaru. In vreme ce alte domnite s-au straduit sa-si etaleze cele mai frumoase rochii la evenimentul revistei Story, iata ca Dana s-a incapatanat sa fie ALTFEL si n-a dat bine deloc.

A adoptat un look rebel! Dana pare bine imbracata pentru o rockoteca, dar nu si pentru o petrecere cu staif. Botinele senila in combinatie cu niste colanti negri si o bluza lalaie… sunt dintr-un alt film cu evenimentul! Boooo!

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Urmariti materialul video

prezentat in cadrul emisiunii" D-Paparazzi" si poti vedea si restul vedetelor catalogate drept prost imbracate.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.