Top 5: E-scooter cu cea mai mare baterie din gamă!

Autor: Bogdan Frațilă

Baterie mare înseamnă autonomie mare? Da și nu. Vă dezvăluim ce alți factori sunt importanți pentru scuterele electrice!

Sursa: PixaBay

Baterie mare înseamnă autonomie mare? Da și nu. Vă dezvăluim ce alți factori sunt importanți pentru scuterele electrice!

Baterie mare înseamnă autonomie mare? Da și nu. Vă dezvăluim ce alți factori sunt importanți pentru scuterele electrice și vă prezentăm primele 5 scutere electrice care parcurg cea mai mare distanță cu o singură încărcare a bateriei.
Pentru mulți, o baterie mare și autonomia mare asociată este unul dintre cele mai importante criterii de achiziție pentru un scuter electric. Vă arătăm care sunt scuterele electronice care parcurg cea mai mare distanță cu o singură încărcare a bateriei.


Locul 1: Eleglide D1 Master (1056 Wh)

Eleglide D1 Master ar putea fi e-scooter-ul suprem. Pe de o parte, oferă o autonomie foarte mare datorită bateriei sale extrem de mari de 1056 wați-oră. Pe de altă parte, are două motoare puternice de 500 de wați care accelerează până la 55 de kilometri pe oră. Această "tracțiune integrală" face ca acest e-scooter să fie capabil chiar și de off-road.

Dacă doriți să economisiți energia bateriei, puteți opri cel de-al doilea motor. În plus, Eleglide D1 Master se remarcă printr-o suspensie excelentă, un indicator luminos și un mecanism de pliere remarcabil de simplu.
În plus, nici măcar nu este scump pentru caracteristicile pe care le oferă, deoarece costă 900 de euro. Dar există o mare capcană. Eleglide D1 Master nu este omologat pentru drumurile europene. Cu toate acestea, dacă doriți să mergeți pe drumuri forestiere private, cu greu veți găsi un e-scooter mai bun decât Eleglide D1 Master.


Locul 2: Kugoo Kirin G3 (936 Wh)

Kugoo Kirin G3 este cu greu inferior lui Eleglide D1 Master. Cu toate acestea, un lucru este clar de la bun început: Kugoo Kirin G3 nu este omologat nici pentru drumurile germane, deci poate fi condus doar pe proprietăți private din Germania.
Bateria lui Kirin G3 are o putere de 936 de wați oră.

Spre deosebire de Eleglide D1 Master, însă, Kirin G3 nu are două motoare de 500 de wați, ci unul de 1200 de wați. Și acest motor este puternic și accelerează riderul până la o viteză de până la 65 de kilometri pe oră. Aceasta este o viteză nebună pentru un e-scooter. Din fericire, Kirin G3 are una dintre cele mai bune suspensii pe care le-am văzut până acum pe un e-scooter.
În general, scuterul electric din China face o impresie de înaltă calitate.
Kugoo Kirin G3 costă 999 Euro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Locul 3: IO Hawk Legend (876 Wh)

IO Hawk Legend de la IO Hawk este cea mai bine cotată trotinetă electrică din lista noastră cu cele mai bune baterii care are permis de circulație. Are o baterie cu o valoare remarcabilă de 874 de wați/oră. Cu asta, probabil că există doar câteva e-scootere legale care merg mai departe. Legend este, de asemenea, foarte atrăgător în alte privințe. Celebrăm în special suspensia excelentă, care se găsește, de asemenea, într-o formă aproape identică la Kugoo Kirin G3.
În plus, puternicul motor de 500 de wați accelerează rapid până la viteza maximă permisă, dar, din păcate, este un pic prea zgomotos. De asemenea, Legend și-ar dori să fie un pic mai rapid. IO Hawk dezactivează motorul la 20 de kilometri pe oră și renunță la cele +10 procente permise. De asemenea, criticăm mecanismul de pliere dificil de manevrat. Dacă acest lucru are o importanță secundară pentru tine, IO Hawk Legend este una dintre cele mai bune și cu cea mai mare autonomie e-scooter cu omologare rutieră.

Locul 4: Eleglide D1 (865 Wh)

Eleglide D1 este în egală măsură fratele mai mic al lui Eleglide D1 Master și, în consecință, nu este omologat pentru drumurile germane. Dar asta nu înseamnă că D1 nu poate face nimic. În primul rând, cu 864 de wați/oră, oferă și o sursă de energie excepțional de mare. Pe de altă parte, motorul de 500 de wați îl accelerează pe rider până la 45 de kilometri pe oră. De asemenea, are o suspensie bună, deși nu la fel de bună ca cea a lui D1 Master. Pe de altă parte, oferă același sistem de iluminare cu indicator foarte bun și luminos ca și D1 Master. Mecanismul său de pliere este, de asemenea, excelent. Chiar și mânerele ghidonului se pliază pentru a economisi și mai mulți centimetri.
E-scooter-ul Eleglide D1 este destul de accesibil, costând 600 de euro.

Locul 5: Egret Pro (840 Wh)

Egret Pro este un e-scooter fantastic. Singurul lucru care l-ar putea face neatractiv pentru mulți este prețul său ridicat. În rest, restul este grozav, Egret Pro poate juca la vârf în aproape toate domeniile. Bateria sa are o capacitate foarte mare de 840 de wați/oră. Cu aceasta, cu greu există un alt e-scooter legal care să meargă mai departe.
Motorul puternic al Egret Pro zumzăie liniștit până la maximul permis de 22 de kilometri pe oră înainte de a se opri. Frânele sunt hidraulice, iar anvelopele pneumatice de 10 inci se prind perfect. Cu toate acestea, am fi dorit să avem suspensii. Egret ar fi putut, de asemenea, să doteze Pro-ul cu un indicator.
Egret Pro costă 1799 de euro.

Citește și: Ce influenteaza autonomia unui E-scooter? Afla ce trebuie sa consideri

Citește și: "Părintele internetului" contra investirii în inteligența artificială?

Citește și: Top 3: Cele mai bune Tablete 2023 până la 500 de euro