Top 5 inele de logodnă celebre: inspirații din lumea vedetelor 

Author: Ana Filip
Actualizat: 08 aug 2024, 18:51

Știai că inelele de logodnă ale vedetelor au fascinat întotdeauna publicul, fiind simboluri ale dragostei? Aceste bijuterii excepționale sunt adesea realizate din materiale prețioase și pietre exclusiviste, fiecare având o poveste unică și captivantă. Îți prezentăm în continuare cinci inele de logodnă celebre purtate de vedete din toată lumea. 

Inelele de logodnă ale lui Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor, cunoscută pentru frumusețea sa și pasiunea pentru bijuterii, a avut mai multe inele de logodnă impresionante de-a lungul vieții. Cel mai faimos dintre acestea este inelul primit de la Richard Burton în 1968. Acest inel spectaculos are un diamant Krupp de 33,19 carate. Diamantul a fost redenumit ulterior „Elizabeth Taylor Diamond”. Această bijuterie iconică este un exemplu perfect al opulenței și gustului sofisticat care au caracterizat viața și stilul lui Elizabeth Taylor.

Inelul de logodnă al lui Grace Kelly

Grace Kelly, actrița americană care a devenit Prințesă de Monaco, a primit un inel de logodnă excepțional de la Prințul Rainier al III-lea. Inelul, creat de Cartier, are un diamant central de 10,47 carate, tăiat smarald, flancat de două diamante baguette. Această bijuterie impresionantă reflectă eleganța și rafinamentul prințesei Grace, devenind un simbol al iubirii regale și al glamourului hollywoodian. Dacă vrei să afli sfaturi despre cum poți alege inelul de logodna potrivit, poți citi blogul Bijuteriei Gia. 

Inelul de logodnă al lui Kate Middleton

Când Prințul William al Marii Britanii a cerut-o în căsătorie pe Kate Middleton, i-a oferit un inel de logodnă cu o semnificație profundă. Acest inel a aparținut mamei sale, Prințesa Diana. Bijuteria are un safir oval de 12 carate înconjurat de 14 diamante. Inelul este montat pe aur alb de 18 carate și a fost creat de casa de bijuterii Garrard. Moștenirea și istoria inelului îl fac unul dintre cele mai recunoscute și prețuite inele de logodnă din lume.

Inelul de logodnă al lui Beyoncé

Jay-Z a cerut-o în căsătorie pe Beyoncé cu un inel de logodnă impresionant, creat de bijutierul Lorraine Schwartz. Inelul are un diamant tăiat smarald de 18 carate, montat pe platină. Valoarea estimată a inelului este de peste 5 milioane de dolari. Simplitatea și eleganța designului subliniază frumusețea pietrei centrale, reflectând totodată stilul sofisticat al lui Beyoncé.

Inelul de logodnă al lui Meghan Markle

Prințul Harry a ales să-i ofere lui Meghan Markle un inel de logodnă cu o semnificație specială și personală. Inelul are un diamant central de la Botswana, o destinație importantă pentru cuplu, și două diamante mai mici din colecția personală a Prințesei Diana. Inelul a fost creat de bijutierul regal Cleave and Company și este montat pe aur galben. Acest inel unic combină tradiția regală cu povestea de dragoste modernă a cuplului.

Așadar, inelele de logodnă ale vedetelor nu sunt doar bijuterii spectaculoase, ci și simboluri ale poveștilor de dragoste și ale stilului personal. Fiecare inel are o poveste unică, reflectând gusturile și preferințele celor care le poartă. De la diamante impresionante la pietre prețioase cu semnificații profunde, aceste inele celebre continuă să inspire și să fascineze publicul din întreaga lume.