TOP 5 lucruri pe care ar trebui să le știi despre augmentarea mamară

Author: Diana Tilă

Cele mai multe femei visează la un aspect impecabil, o imagine ușor de remarcat, o imagine perfectă, impusă de noile standarde ale societății. Acesta este și principalul motiv pentru care astăzi, una dintre cele mai cunoscute operații din întreaga lume este cea de mărire a sânilor cu ajutorul implantului mamar.

Astfel, augmentara mamara este soluția potrivită pentru toate femeile care își doresc o schimbare fizică, dar și o perspectivă diferită asupra propriei imagini. Dacă și tu îți dorești să faci acest pas, atunci ai ajuns în locul potrivit. Citește acest articol până la final și vei afla care sunt cele mai importante aspecte pe care orice femeie ar trebui să le cunoască înainte de intervenție.

Etapele operației de augmentare mamară

  • Consultația inițială – Primul pas pe care trebuie să-l faci este să alegi un medic cu experiență și să mergi la o primă consultație. Va avea loc o discuție în care vei primi răspuns la toate întrebările tale.
  • Investigațiile – Nu te gândi că după această discuție vei merge direct pe masa de operație. Pentru a se efectua întreaga procedură, e esențial ca specialistul să cunoască starea ta de sănătate. Va trebui să faci o serie de investigații, precum: ecografie mamară, analize de sânge și consult cardiologic.
  • Operația – În general, intervenția durează între 90 și 180 de minute și se efectuează doar sub anestezie generală.
  • Recuperarea – Această etapă include consultațiile postoperatorii, dar și perioada în care va trebui să-ți limitezi activitățile zilnice.

Vârsta ideală pentru operația de augmentare mamară

Foarte multe femei se întreabă dacă există o vârstă recomandată pentru a face acest pas. Realitatea este că momentul potrivit este acela în care îți dorești cu adevărat. Sigur, nu poți face această operație în perioada adolescenței, atunci când sânii naturali nu au reușit să se dezvolte. Pe lângă acest aspect, este important să știi că este recomandat ca pacienții să aibă peste 18 ani atunci când ajung în cabinetul specialistului.

Care este cel mai bun implant mamar?

Multe femei se întreabă care este cel mai bun implant mamar pentru ele, iar răspunsul este simplu: unul potrivit cu celelalte dimensiuni ale corpului. Un bust perfect va fi întotdeauna aliniat cu formele corpului tău, ceea ce înseamnă că cel mai bun implant este cel care ți se potrivește cu adevărat.

Operația de augmentare mamară – înainte și după

Alte două elemente pe care trebuie să le ai în vedere fac referire la pregătirea pentru operație și perioada de recuperare.

 

  • Înainte de operația de mărire a sânilor va trebui să renunți la medicamente pe bază de aspirină, dar și la anticoncepționale. De altfel, e important să eviți produsele cosmetice în ziua operației.
  • După operație va trebui să porți o bustieră compresivă timp de câteva săptămâni. De altfel, va trebui să eviți efortu fizic, alcoolul și tutunul, dar și expunerea la soare.

 

Implanturile mamare - costuri

Un alt aspect de care să ții cont este și faptul că prețul pentru operația de augmentare mamară poate varia în funcție de tipul de implant ales, complexitatea cazului, dorințele pacientei, istoric medical etc.

Așadar, augmentarea mamară a devenit una dintre cele mai populare intervenții la nivel mondial. Femei din întreaga lume apelează la ajutorul specialiștilor pentru a-și recăpăta încrederea în propria persoană.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.