Top 5 motive pentru care femeile spun despre barbati ca sunt "porci"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:13

Parerile femeilor sunt impartite in ceea ce-i priveste pe barbati, cu siguranta nu-ti este straina afirmatia: "toti barbatii sunt niste porci", dar motivele ce le-au determinat sa gandeasca in felul acestea sunt suficient de clare, cel putin pentru o femeie.

Desigur, nu avem de gand sa punem barbatii intr-un colt, de unde sa prezentam diverse reprosuri, ci doar sa identificam cinci cele mai importante motive pentru care femeile ajung sa urasca barbatii.

1. Iresponsabili
Razboaiele, bombele atomice, experimentele genetetice toate acestea au fost realizate de persoane care si-au dorit sa faca in asa fel incat totul sa devina realitate. Insa evident, ei nu s-au gandit la consecintele actiunilor lor, iar toata lume se lupta in continuare cu consecintele acestor fapte.
In aceste conditii este usor de inteles de ce femeile urasc barbatii iresponsabili, cei care nu au curajul sa-si asume faptele sarvarasite.

2. Lenesi

Barbatii si-a dezvoltat o pasiune in a fi lenesi si a delega pe cineva care sa le faca munca in locul lor. Atat timp cat locuiesc cu mama lor este de la sine inteles ca nu gatesc, nu-si spala, nu-si fac mancare.
Problema este ca in momentul in care incearca sa-si gaseasca o femeie au tendinta de a se comporta la fel cum au fost obisnuita de mama lor. Desigur, mai exista si posibilitatea in care acestea se complat intr-o situatie asemanatoare, daca vad ca primesc totul pe tava de ce sa nu astepte sa i se ofere in continuare, mai ales cand efortul depus este minim.

3. Raufacatori

In functie de zona, in medie 85%- 95% din toate actele criminale sunt comise de barbati.
Motivele pentru care barbatii ajung sa comita anumite infractiuni este pentru ca aceasta nu sunt capabili sa accepte o situatie dificila cu usurinta. Astfel unii incearca sa schimbe aceasta situatie cu orice pret, dar altii au probleme in a se controla.

4. Dependenti

Sunt mai des intalniti barbatii dependenti de alcool, droguri si jocuri de noroc fata de femei, iar in urma acestor vicii ei devin agresivi.
Daca nu-si va teroriza familia cu sigunta isi va da toti banii pe jocuri de noroc.

5. Insensibili
Barbatii uita de aniversari, Valentine`s Day, aniversarea nuntii, sa cumpere cadourile de Craciun si deosi uita sa fie atenti cu nevoile unei femei in situatii in care ar trebui sa fie romantici. Majoritatea barbatilor sunt adesea insensibili si se comporta intr-un mod necivilizat, asta pana cand o femeie isi pune in cap sa schimbe aceasta situatia, insa sansele de reusita depinde de caracterului barbatului, iar acest lucru rar se poate schimba.




 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.