TOP 5 motive sa iti cumperi haine second si outlet

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 20 nov 2018, 14:20

De ce sa cumperi haine second sau outlet, cand poti cumpara unele noi, din magazine, super la moda?

Ei bine, aceasta este o intrebare pe care multe femei o pun, in cautarea celor mai bune variante de shopping, cat mai inteligent si mai putin costisitor, insa calitativ. Din ce in ce mai multe romance incep sa investeasca in produsele resale, insa, care sunt motivele pentru care merita sa faci acest lucru si cu ce avantaje te alegi? Afla din acest articol care sunt cele mai smart investitii in materie de vestimentatie si care sunt motivele pentru care merita sa cumperi haine la mana a doua sau outlet, iar garderoba ta sa arate mereu ca si scoasa din revista!

Care sunt avantajele investitiilor outlet?

Preturi extrem de mici, calitate superioara

Poate iti vine greu sa crezi, insa daca vei da o raita prin magazinele second-hand sau cele outlet, vei gasi o multime de produse din brand-uri renumite, la preturi infime. De ce? Cei care vand haine resale, atunci cand le sorteaza, nu le pun preturi separate, ci vor intra in aceeasi categorie cu toate celelalte haine din magazin, la pret de kilogram, de regula.

Daca iti place sa cotrobai printre mormanele de haine si sa analizezi fiecare umeras in parte, inseamna ca ai sanse imense sa gasesti cateva comori ascunse printre rafturi. Nu te gandi ca hainele second-hand sunt toate demodate si invechite. Din contra, s-ar putea sa fii surprinsa de aspectul lor si, mai mult de atat, poti achizitiona o multime de lucruri trendy si de calitate, cu un buget foarte mic.

Ajuti mediul inconjurator

Daca esti o persoana careia ii place sa aiba grija de mediu, drept urmare adopti un stil de viata eco, atunci ar trebui sa incluzi in obiceiurile tale si sesiunile de shopping in magazinele second si outlet. Astfel, vei reduce consumul si poluarea, deoarece fiecare produs la mana a doua cumparat reprezinta o haina in minus produsa. Daca nu stiai, productia de textile afecteaza enorm mediul inconjurator.

Un impact mai bun asupra societatii

Atunci cand cumperi haine se la magazine second-hand, stii foarte bine unde se duc banii tai, iar multe magazine de acest gen doneaza o mare parte din fonduri spre cazuri sociale. Tu poti fi una din persoanele care se implica si ajuta desfasurarea acestui proces si, in acelasi timp, iti faci si tie un bine, aducandu-ti cateva beneficii majore la nivel de buget.

Ai parte de produse unicat

Produsele unicat, de regula, sunt extrem de scumpe, adica nu oricine are acces la o jacheta in model unicat sau o pereche de sneakersi pe care sa nu ii mai vada in picioarele nimanui. Daca ai crezut pana acum ca acest moft este unul foarte costisitor, atunci afla ca tot ce trebuie sa faci este sa programezi o sesiune de shopping prin second-uri si outlet-uri, cu un buget minim.

Vei gasi mai multe produse de acest gen, din toate categoriile.

Dupa o mica rasfoire printre aceste haine, iti vei da seama cat de putin merita sa mai irosesti o multime de bani prin marile magazine, achizitionand haine din ultimele colectii, care te costa o avere. Tu unde iti vei face cumparaturile data viitoare?

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.