TOP 5 restaurante cu muzică de petrecere live din București

Author: Diana Tilă

Cine nu își dorește să se destindă cu gașca de prieteni la un concert live, după o săptămână stresantă la locul de muncă? Partea cea mai bună este că în București există mai multe restaurante care asigură astfel de show-uri memorabile, ce te vor face cu siguranță să revii și a doua oară. Mai mult, majoritatea dintre localurile de profil asigură o varietate mare de genuri muzicale, de la cele de petrecere, până la artiști pop sau chiar rock, de ce nu, în cazul în care îți dorești o varietate de petreceri. În continuare, îți vom spune care sunt cele mai bune restaurante cu muzică live pe care trebuie să le încerci și tu, dacă ești din București.

 

Iată care sunt restaurantele unde îți poți petrece o seară memorabilă:

  • Berăria H

Un alt restaurant cu muzică de petrecere extrem de consacrat din Capitală este Berăria H. Aici nu te vei putea bucura de programe muzicale live doar în weekenduri, ci și în timpul săptămânii, întrucât extrem de mulți artiști, din diverse domenii, vin să-ți facă seara memorabilă. Theo Rose, Horia Brenciu, Adrian Minune, trupa Iris sau Delia sunt doar câteva dintre numele sonore ale României care au trecut și vor trece, în continuare, pragul acestei locații din București. Nu uita să-ți rezervi din timp biletele, întrucât cererile sunt foarte mari. De asemenea, pe lângă muzica live, te vei putea bucura și de un meniu complet, perfect pentru toate gusturile. Strânge-ți acum gașca de prieteni și creați amintiri de neuitat.

  • Grădina Urbană

Grădina Urbană este un local din București, ascuns de agitația și aglomerația cotidiană. Pe lângă meniul delicios pe care locația îl pune la dispoziție, partea bună este că te mai poți bucura și de show-urile live susținute de diferiți artiști. Programul artistic trebuie să fie consultat și rezervat din timp, ca și în restul celorlalte locații.

  • Hanu lui Manuc

Un alt restaurant cu muzică live de petrecere din București mai este și Hanu lui Manuc. „Tradițional” este cuvântul care definește întregul concept, însă și cei mai pretențioși se vor regăsi în întregul decor și ansamblu. Așadar, te vei putea bucura de muzică de petrecere live toată noaptea, spectacolul fiind susținut de un taraf special angajat de locație.

  • Crama Hanul Hangiței

O altă locație unde te vei putea bucura de muzică de petrecere live, în București, este Crama Hanul Hangiței. Acest restaurant este preponderent cu tente tradiționale, spre deosebire de Berăria H, care poate fi alegerea perfectă și pentru cei care caută o locație modernă, cu muzică de petrecere. Totul depinde însă de propriile cerințe și gusturi.

Așadar, acestea sunt doar câteva dintre locațiile cu muzică de petrecere live din București. Dacă ești în căutarea unui restaurant în care să regăsești mai multe genuri muzicale, atunci cea mai bună opțiune pentru tine ar fi Berăria H, unde cântă de la artiști pop, rock, până la trupe de lăutari. Care este locația ta preferată?

 

Sursa foto: Magneto.ro

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.