TOP 5 secrete sa obtii sprancene mai groase si mai dese fara interventii non-invazive

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 04 mai 2018, 11:21

Modul in care arata sprancenele noastre ne schimba cu totul fizionomia, asa ca alegerile nepotrivite precum forma, culoarea, grosimea sau desimea lor ne pot costa scump.

la propriu, pentru ca va fi nevoie de anumite interventii non-invazive si tratamente care sa corecteze defectele. Medicina cosmetica moderna ofera posibilitatea de a apela la microblading, tatuare sau chiar lifting pentru ca sprancenele sa capete un aspect care sa ne puna in valoarea trasaturile fetei. Din pacate, acestea nu sunt doar costisitoare, dar prezinta si riscul de a nu oferi rezultatele asteptate, mai ales daca sunt realizate de catre persoane fara experienta.
Exista, insa, si solutii pentru a avea sprancene perfecte, iar noi ti le spunem pe cele mai eficiente dintre ele!

  1. Sprancenele dese sunt mai usor de corectat, asa ca foloseste ulei de ricin care sa stimuleze cresterea firelor de par. Acesta este unul dintre cele mai vechi, dar si cele mai eficiente remedii pentru obtinerea unor sprancene mai groase. Deoarece contine antioxidanti, proteine, acizi grasi si vitamine, uleiul de ricin ajuta la hranirea foliculilor de par. Asigura-te ca aplici ulei de ricin in fiecare zi pe sprancene, masand zona cu varful degetelor.

  2. Utilizeaza ulei de cocos pentru a preveni caderea firelor. Uleiul de cocos functioneaza precum un balsam, fiind extrem de hidratant, si este excelent pentru imbunatatirea circulatiei sanguine. Acizii grasi din uleiul de nuca de cocos actioneaza, alaturi de proteinele din firele de par, prevenindu-le caderea sau ruperea. De asemenea, vitamina E si celelalte substante nutritive din uleiul de cocos te vor ajuta sa obtii sprancene mai sanatoase si mai groase.

  3. Lasa-ti sprancenele pe mana unui profesionist..sau mai bine zis, pe penseta sa! Chiar daca ai mai incercat inainte sa pensezi singura, ar trebui sa lasi aceasta sarcina pe mana unui profesionist. Acesta iti va analiza forma fetei si a ochilor si in functie de acestea va decide forma sprancenelor. Mai apoi, e important de mentionat ca un profesionist va utiliza intotdeauna instrumente special, cum ar fi o lampa cosmetica profesionala, care ii va oferi o mai mare precizie in alegerea firelor de par ce necesita smulse. Iti recomandam un ulei de cocos de la Obio.

  4. Apeleaza la trucuri cosmetice. Industria de beauty pune acum la dispozitie o mare varietate de produse de make-up destinate sprancenelor, asa ca de ce sa nu profiti de ele. Doteaza-ti arsenalul de infrumusetare cu un gel sau un fard special si cu o pensula in unghi, care te vor ajuta sa umplii golurile cauzate de lipsa firelor de par si sa corectezi forma sprancenei. Poti opta, de asemenea si pentru creioanele de sprancene, care se aplica foarte simplu si rapid.

  5. Demachiaza-ti sprancenele cu produse dedicate. Pentru a te bucura de sprancene impecabile, trebuie sa ai grija de ele. Prin urmare, nu sari peste demachiere, chiar daca nu ai folosit produse de machiaj in ziua respectiva. Impuritatile si urmele de machiaj pot provoca foliculita, mai ales daca ai o piele sensibila. E important, insa, sa utilizezi produse de demachiere dedicate sprancenelor, care protejeaza si hidrateaza zona si care nu agaseaza firele de par. Uleiul de cocos este si de acesta data un ajutor de incredere.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.