Top 5 seriale cu vampiri pe care să le urmărești pe Netflix

Autor: Denisa Avram
Actualizat: 19 iul 2022, 08:00
from dusk till dawn Foto(5)
De la apusul la rasaritul soarelui

Iată 5 seriale cu vampiri, disponibile pe Netflix, în care merită să-ți înfigi colții.

Dacă mai aveai nevoie de încă un motiv să începi un serial nou, pe lângă pandemie, concediul de sărbători bate la ușă. Așa că pregătește floricelele, dă sonorul mai tare, ca să și auzi ceva în timp ce ronțăi, și dă drumul la Netflix.

5. De la apusul la răsăritul soarelui (2014)

Nu este greu de ghicit că serialul De la apusul la răsăritul soarelui (From Dusk Till Dawn) are la bază celebrul film cu același nume, regizat de Quentin Tarantino.

Serialul împrumută elemente narative din film, dar și benzile desenate pentru a crea un concept nou.

Frații Gecko, protagoniștii, sunt căutați de FBI. În încercarea de a scăpa de autorități ajung într-un bar abandonat, condus de vampiri, de unde trebuie să supraviețuiască.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

4. Van Helsing (2016)

Van Helsing este o nouă adaptare a cunoscutului personaj vânător de vampiri, Van Helsing. În trecut rolul a fost adus la viață de mai mulți actori, inclusiv Hugh Jackman. În această versiune, Vanessa Van Helsing (Kelly Overton) se trezește dintr-o comă pentru a găsi lumea cucerită de vampiri și pe fiica ei dispărută. Ea descoperă curând că sângele ei este un remediu pentru vampirism și pornește în misiune pentru a-și salva fiica. 

Citeste si: Când apare continuarea Serialului horror Netflix The Haunting of Bly Manor. Este continuarea hitului The Haunting of Hill House

3. Dracula (2020)

 

Dacă erai în căutarea unui serial care să includă personajul original Dracula, imaginat de Bram Stoker, dar cu o întorsătură întunecată și psihologică, Dracula (2020) este o alegere bună.

Episoadele se desfășoară atât în trecut, cât și în viitorul modern, oferind o notă de originalitate.

2. The Originals (2013)

 

The Originals este un serial spin-off, care a luat naștere datorită popularității ”Jurnalelor Vampirilor”. Fanii s-au îndrăgostit de unele dintre personajele serialului original, în special de Klaus Mikaelson. De aici, noul serial se centrează pe noile sale aventuri în New Orleans.

1. Castlevania (2017)

 

O alegere atipică, însă demnă de luat în considerare, este serialul de animație Castelvania, o adaptare după după jocul video japonez cu același nume. Inițial ar fi trebuit să fie un film, dar în urma unor probleme în de producție a fost achiziționat de Netflix și făcut serial.

Serialul îl are ca protagonist pe Contele Dracula.

Acțiunea serialului începe după ce soția sa este acuzată în mod fals de vrăjitorie și arsă pe rug, iar el decide să se răzbune.

Citeste si: 5 filme de Crăciun pe care să le vezi începând de astăzi pe Netflix

 

Taguri: