Top 5: Stații electrice de până la 500 de euro pentru pene de curent

Autor: Bogdan Frațilă
Actualizat: 26 nov 2023, 00:30

Generatoarele solare cu panouri fotovoltaice permit o alimentare autonomă cu energie electrică în cazul unei pene de curent

Sursa: PixaBay

Generatoarele solare cu panouri fotovoltaice permit o alimentare autonomă cu energie electrică în cazul unei pene de curent

Generatoarele solare cu panouri fotovoltaice permit o alimentare autonomă cu energie electrică în cazul unei pene de curent. Acestea sunt cele mai bune 5 centrale electrice din cadrul testelor individuale.
Stațiile de alimentare, baterii mobile cu o priză de 230 V, permit o alimentare mobilă cu energie electrică în scopuri profesionale, camping, hobby-uri și meșteșuguri. Împreună cu un panou solar, această soluție funcționează, de asemenea, independent de rețeaua electrică, ceea ce o face o sursă de alimentare de urgență convenabilă în cazul unei pene de curent.

Întreruperile de curent pe termen lung sunt rare, dar în prezent există avertismente privind un risc specific pentru această iarnă, așa că este logic să fiți pregătiți.

Locul 1: Ecoflow River

Modelul compact Ecoflow River, la un preț de puțin sub 370 de euro, are o capacitate relativ mică, de numai 288 Wh, dar compensează prin performanță și prin unitatea de alimentare integrată cu funcție de încărcare rapidă de 90 de minute.

Puterea standard a ambelor ieșiri de 230 este de 600 W cu undă sinusoidală pură. Dacă aveți nevoie de mai multă putere, puteți obține până la 1.800 W de la una dintre prizele Schuko datorită amplificatorului de putere. La fel de pozitiv: ieșirea USB-C încarcă dispozitivele cu până la 100 W, iar bateria poate fi extinsă opțional pentru a-și dubla capacitatea. Un afișaj convenabil al timpului rămas este, de asemenea, la bord.

Locul 2: Bluetti Poweroak AC50S

Continuăm cu Poweroak AC50S de la Bluetti, care abia intră în Top 10 cu un preț minim de 499,90 euro (conform comparației de prețuri). Stația de alimentare, disponibilă în culorile albastru și portocaliu, cu un pad de încărcare wireless de 10 W, oferă o capacitate decentă de 500 Wh și o putere maximă de 300 W (undă sinusoidală pură) pe priză.

Acest lucru înseamnă că are mai puțină putere, dar o capacitate semnificativ mai mare decât prima noastră clasată.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Locul 3: Anker Powerhouse 521

Anker Powerhouse 521 de pe locul al treilea, cu o singură priză Schuko de 200 W (undă sinusoidală pură) și o capacitate de 256 Wh, nu este nici deosebit de puternică, nici neobișnuit de rezistentă. Cu toate acestea, pachetul general de succes format din dimensiuni compacte, greutate redusă, afișaj precis al stării, inclusiv indicatorul de timp de funcționare rămas și valorile de performanță, este chiar aici.

Compactul 521 lasă, de asemenea, o impresie generală pozitivă în ceea ce privește volumul, manopera și manipularea.

Locul 4: Blitzwolf BW-PG1

Cu câțiva ani în urmă, BW-PG1 de la Blitzwolf a fost primul generator solar mobil din redacția noastră și a pus bazele lumii noastre tematice. Între timp, producătorul a revizuit unitatea robustă de stocare a energiei, iar versiunea actuală a BW-PG1 are o putere de 500 W de undă sinusoidală pură (anterior 300 W) cu o capacitate de 462 Wh.

Locul 5: Xmund XD-PS6

Xmund XD-PS6 este cea mai mică, cea mai ușoară, dar și cea mai slabă stație de alimentare din domeniul de testare de până acum- în plus, nu livrează o undă sinusoidală pură, ceea ce poate duce la probleme cu unele dispozitive sensibile. Cu toate acestea, piticul de alimentare alimentează în mod fiabil camerele foto, dronele, laptopurile și altele asemenea. Totuși, cu o restricție: ieșirea de 230 V și încărcarea simultană cu energie solară nu este posibilă cu această stație de alimentare.

Citește și: Top 5: E-scooter cu cea mai mare baterie din gamă!

Citește și: Ce influenteaza autonomia unui E-scooter? Afla ce trebuie sa consideri

Citește și: Top 3 Camere de Supraveghere PTZ pentru Exterior in 2023!

 

Taguri: