Top 5 țări unde oamenii sunt înnebuniți după jocurile de noroc

Author: Oana Picerea

Jocurile de noroc au fost iubite de oameni încă de la inventarea lor. Exista izvoare istorice care confirmă faptul că până și soldații romani se jucau zaruri în timpul liber pentru a omorî plictiseala. Oamenii sunt fascinați de oportunitatea de a câștiga bani rapid și ușor, fără să muncească pentru ei.

De-a lungul timpului s-au investit sume enorme de bani pentru a construi cazinouri elegante unde jucătorii să se bucure de cele mai înalte cote de adrenalină în prezența celor mai bogați și influenți oameni ai lumii.

Până și în România au existat locuri unde oamenii se adunau pentru a juca la ruletă sau jocuri de masă cum ar fi poker. Cazinoul din Constanța și cel de la Sinaia stau mărturie a unui trecut glorios în acest domeniu, dar în prezent nu mai sunt nici un sfert din ce au fost. Mai mult succes au jocurile de pacanele online. Totuși, unele țări sunt faimoase pentru iubirea localnicilor pentru jocurile de noroc.

Iată cele mai populare țări din industria jocurilor de noroc:

1.Macau, China – Acest loc este de departe raiul jocurilor de noroc și un oraș în care orice jucător pasionat ar trebui să pună piciorul măcar o dată în viață. Este supranumit “Capitala” jocurilor de noroc din Asia și unul dintre cele mai faimoase locații din prisma cazinourilor din lume. Macau se află în rivalitate cu Las Vegasul american, fiecare având avantajele sale. Totuși vizitarea acestui oraș aduce cu sine o lume unică și special dedicată jocurilor de noroc. Fiecare jucător va găsi jocuri pe placul său indiferent de gusturi.

2.Singapore – În comparație cu China, respectiv Macau, Singapore nu are multe cazinouri, dar oferă calitate jucătorilor care ajung aici. Pentru cei care își doresc o vacanță de înaltă calitate, Singapore este destinația ideală. În unele locuri, legile privind jocurile de noroc pot fi ciudate, dar este bine să ai la tine mereu un document de identitate valid. Jocurile nu sunt interzise localnicilor, dar trebuie să plătească o taxă suplimentară pentru a intra în cazinou, 100$ pe zi sau 2000$ pe tot anul.

3. Filipine – Această destinație turistică din Asia este faimoasă pentru peisajele extraordinare, dar și pentru cele mai bune cazinouri din regiune. De fapt, industria jocurilor de noroc a fost motivul pentru care turiștii au început să vină aici în detrimentul altor destinații. Dacă turiștii pasionați de plimbări pe plajă și nomazii digitali care lucrează din hamac vor adora acest loc pentru natură și apele turcoaz, jucătorii pasionați nu vor mai dori să iasă din cazinouri. Aici pot juca orice joc, chiar și jocuri pacanele. Există și pacanele gratis la care se vor distra la fel de mult.

4.Malaezia – Malaezia este faimoasă pentru lanțul de agrement Resorts World care se întinde în toată regiunea de Sud-Est a continentului. În anii ’70 se deschidea cazinoul Genting cu doar 30 mese și o selecție de jocuri, dar a crescut de la an la an. Acum are peste 400 de jocuri electronice de masa și 3000 de jocuri ca la aparate întinse pe o suprafață de 200.000 de metri pătrați. Aici jocurile de noroc se desfășoară la nivel înalt, la propriu, deoarece cazinoul se află la 1.800 metri deasupra nivelului mării. Aici jucătorii pot scăpa de căldura malaeziană și totuși se află la doar 35 kilometri de Kuala Lumpur, deci ușor de călătorit cu mașina.

5. Las Vegas, America – Aici jocurile de noroc sunt iubite de localnici, dovadă stând filmele în care oamenii fac o călătorie lungă cu mașina doar pentru a ajunge acolo. Mulți aleg să se căsătorească în Las Vegas ca o nebunie mai mare decât să își joace toate economiile la jocurile de noroc. Las Vegas-ul este orașului luminilor, datorită cazinourilor care par că luminează cerul toată noaptea. Distracția este garantată, deoarece aici jucătorii vor găsi cele mai noi jocuri de noroc, o atmosferă de milioane și oameni la fel de pasionați de jocurile de noroc ca ei.

Acestea sunt cele mai intens vizitate țări din lume din prisma jocurilor de noroc. Peisajul de vis, liniștea, politețea și deschiderea localnicilor sunt motive în plus să mergi acolo, jocurile de noroc sunt un bonus.

Tu unde ai vrea să joci jocurile de noroc favorite dacă ai putea ajunge oriunde mâine?

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.