Top 5 zodii care dau papucii in 2018! Esti pe lista neagra?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 ian 2018, 11:24

Astrele joaca si ele un rol cand vine vorba de seriozitatea in relatii si, in vreme ce unii sunt facuti pentru a-si intemeia familii cat mai repede cu putinta, alţii parca ar amana cat mai mult momentul pentru a-si trai viata.

Berbec
Berbecul nu se afla in acest top pentru ca ar fi infidel intr-o relatie si, din acest motiv, lucrurile n-ar merge. Problema lui este ca se plictiseste mai repede decat ai spune "relatie". Berbecii isi gasesc cu greu jumatatea si, pentru ca sunt impulsivi si actioneaza dupa cum ii taie capul pe moment, intra in numeroase relatii, fara a cantari situatia inainte. Nu dureaza mult pana isi dau seama ca nu era ceea ce cautau, asa ca, fara niciun fel de mustrari de constiinta, Berbecii vor da papucii si isi vor vedea frumos de viata.

Totusi, trebuie sa le dam si o bila alba, pentru ca atunci cand vor gasi, intr-adevar, o relatie pentru care merita sa lupte, vor merge pana la capatul lumii si inapoi pentru ca totul sa mearga bine. Inselatul nu este specific acestei zodii atunci cand iubeste cu adevarat.

Cititi continuarea pe kfetele.ro
 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.