Top 6 cele mai frumoase seriale turcești de dragoste din toate timpurile. Serialele ce au apărut la Kanal D sunt pe primele locuri

Author: Bianca Vidoi

Unele dintre cele mai cunoscute seriale au apărut la Kanal D

Sursa: Kanal D

Serialele turcești au avut un succes răsunător în ultimii ani, având peste milioane de telespectatori în aproximativ 140 de țări.

Aceste așa zise telenovele aduc în industria cinematografică din Turcia peste 350 de dolari anual.

 

Unele dintre cele mai cunoscute seriale au apărut la Kanal D

 

1.Mireasa din Instanbul

Mireasa din Istanbul este un serial ce aduce un profit de peste 51 de milioane de lire turcești.

Acesta în cele 3 sezoane și 87 de episoade spune povestea tinerei Sureyya, o talentată absolventă a Conservatorului, care își face debutul în industria muzicală. Lumea simplă și modestă în care trăiește Sureyya este dată peste cap când îl întâlnește pe Faruk, fiul unei familii bogate și respectate din Turcia. Povestea acestora de dragoste este una extrem de anevoioasă și va trebui să aflați dacă iubirea va triumfa în final.

Citeste si: Gaffur din serialul Mă numesc Zuleyha, transformare fizică uluitoare după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent celebrul actor Bülent Polat!

2.Dragoste infinită

 

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Dragoste infinită, serialul turcesc difuzat în peste 60 de țări a câștigat premiul Emmy pentru cel mai bun serial/telenovelă din anul 2017, fiind unul dintre cele mai apreciate seriale din Turcia, potrivit top1.ro.

Serialul are 67 de episoade în cele 2 sezoane și este prezentată povestea de dragoste dintre Kemal și Nihan, doi tineri care fac parte din două lumi diferite. Dragostea învinge până când acesta este chemat să lucreze în mină. Care va fi finalul vă lăsăm pe voi să aflați.

 

3.Suleyman Magnificul

 

Numele acestui serial a fost pe buzele românilor timp de 3 ani, cât timp a fost vizionat la Kanal D, cu 4 sezoane și 155 de episoade. Povestea serialului îl prezintă pe Suleyman Magnificul, care la doar 26 de ani a devenit cel de-al 10-lea sultan al Imperiului Otoman. Timp de 46 de ani acesta a condus Imperiul Otoman, dar viața lui nu a fost mereu roz.

 

4.Patria mea ești tu

Un serial turcesc istoric ce arată în 2 sezoane și 59 de episoade arată destrămarea Imperiului Otoman și forța unui cuplu ce a fost despărțit de greutățile războiului. Povestea este una extrem de interesantă și captivantă care sigur vă va atrage.

Citeste si: Murat Unalmis, actorul care a jucat în serialul Mă numesc Zuleyha, vacanță de vis! Iată cum a fost surprins celebrul actor!

Seriale turcești sunt cunoscute pe întreg globul

 

5.Legea Familiei

 

Yamaç este fiul unei renumite familii de mafioți a cartierulu Çukur, însă mezinul familiei nu vrea să o ia pe urma familiei și pleacă într-o altă zonă a Istanbulului, urmându-și pasiunea pentru muzică. O întâlnește pe Sena, femeia care ajunge să îi fie soție, însă totul se schimbă atunci când este nevoit să se întoarcă în cartierul lui natal.

 

6.Protectorul Istanbulului

Este primul serial turcesc realizat pe Netflix și a făcut furori în rândul tinerilor. Serialul urmărește aventura lui Hakan, un tânăr ce are ca menire să apere orașul Istanbul. Un talisman antic îi oferă lui Hakan puteri mistice, dar şi rolul de protector al orașului său natal, care este amenințat de ființe misterioase, conform top1.ro.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.