Top 7 cei mai frumoși actori turci în 2024! Ei sunt carismaticii protagoniști ai momentului în Turcia, care fac furori în rândul fanelor serialelor turcești

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 sep 2024, 13:33
video Foto(7)

Descoperiți cei mai chipeși actori și modele din Turcia care uimesc fanele cu talentul și frumusețea în 2024, potrivit site-ului pinkvilla.com, din India.

Serialele turcești au câștigat în ultimele două decenii o popularitate uriașă la nivel mondial. Serialele produse în Turcia au ajuns chiar și în India, unde au început să fie vizionate din ce în ce mai mult și s-au bucurat de mari audiențe. Motivul principal din spatele acestui fenomen sunt actorii turci extrem de talentați dar și răvășitor de frumoși. Farmecul și realizările lor captivează fanii din întreaga lume.

De curând, publicul din diverse medii s-a arătat interesat de actorii turci. Mai mulți actori turci au practicat și modeling și au câștigat prestigioase competiții de fashion, care le-au deschis drumul către lumea cinematografiei.

Top 7 al celor mai frumoși actori turci în 2024

De la vedete cunoscute la talente în ascensiune, am pregătit o listă care evidențiază cei mai buni actori turci care și-au început carieră că modele și acum fac furori la nivel mondial.

Așadar, păstrați-va entuziasmul și pregătiți-va să explorați o gama interesantă pentru a vedea dacă actorul d-voastră preferat se numără în top 7 cei mai frumoși actori ai Turciei. Mai jos sunt cei mai atrăgători actori turci în 2024:

1. Burak Deniz

Burak Deniz a ajuns în fruntea listei celor mai frumoși actori turci în 2024. Acesta a furat inimile multor fane cu rolul Murat Sarsılmaz în serialul Ask Laftan Anlamaz, în care a jucat alături de superbă actrița Hande Erçel.

Producția a fost lansată și în India cu titlul Pyaar Lafzon Mein Kahan. Burak Deniz este admirat pentru aspectul său uimitor și abilitățile sale convingătoare.
Originar din Istanbul, Burak Deniz s-a născut pe 17 februarie 1991. Acest actor și model turc a avut un impact semnificativ cu rolurile sale memorabile din diferite seriale de televiziune.

Citește și: Top 5 cei mai bogați actori turci în 2024! Iată cine încasează în prezent cele mai mari sume de bani

2. Can Yaman

Can Yaman s-a născut pe 8 noiembrie 1989, la Istanbul, Turcia. Este un actor turc admirat și cunoscut în țară natală, dar și peste hotare. Acesta a câștigat un loc doi binemeritat pe lista celor mai frumoși actori turci. El a strâns laude pentru performanțele sale în diferite seriale de televiziune.
Chipeșul actor se bucură de admirația multor fani în întreaga lume.

În 2018, acesta a jucat în producția Erkenci Kuș, care i-a adus prestigiosul Premiu Fluturele de Aur pentru cel mai bun actor într-o comedie romantică. Mai mult, a fost onorat și cu premiul Murex d'Or în 2019. Can nu a excelat numai în actorie, ci și-a pus amprenta și în lumea modellingului.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

3. Barış Arduç

Barış Arduç este un actor de televiziune și film turc de origine elvețiană. A devenit faimos odată cu lansarea producției Kiralık Aşk (2015-2017). Este renumit pentru aparițiile sale în seriale și filme turcești precum Așk-ı Memnu, Hazan Vakti, Kiraz Mevsimi și, cel mai recent, în Alparslan: Büyük Selçuklu. Actorul a câștigat mai multe premii pentru performanțele și talentul său actoricesc. Barış Arduç este căsătorit cu actrița Gupse Özay. Aceștia și-au unit destinele în 2020 și au împreună un copil.

Citește și: Topul celor mai bine plătiți actori din Turcia. Cât câștigă Burak Ozcivit, dar și pe ce loc se situează “Brad Pitt al Turciei”

4. Kivanc Tatlitug

Modelul devenit actor, Kivanc Tatlitug ocupă locul patru pe lista noastră. Este unul dintre cei mai pricepuți și adaptabili actori din Turcia. Înainte de a continuă actoria, Tatlıtuğ a excelat la baschet la nivel național, dar o accidentare gravă l-a determinat să pună capăt carierei sportive.
În 2002, Kıvanç a fost onorat cu titlurile de cel mai bun model al Turciei și cel mai bun model al lumii. El este unul dintre actorii cu cele mai mari câștiguri din Turcia și a obținut numeroase premii importante, inclusiv Premii Fluturele de Aur pentru rolurile sale din Kuzey Guney și Aski-Memnu. Kıvanç Tatlıtuğ este de asemenea supranumit și Brad Pitt din Orientul Mijlociu.

5. Yusuf Cim

Yusuf Cim, un renumit actor, model, cântăreț și prezentator TV turc, este originar din Istanbul, Turcia, născut pe 26 septembrie 1991. Acesta și-a adjudecat premiul pentru Cel mai bun model al Turciei în 2011 și a colaborat cu mari branduri naționale și internaționale. Acest tânăr talent realizat și versatil strălucește în toate domeniile sale profesionale, arătând succesul și farmecul în egală măsură.

6. Burak Ozcivit

Burak Ozcivit, născut în anul 1984, la Istanbul, Turcia, este recunoscut drept unul dintre cei mai bine plătiți actori din Turcia. Renumit pentru talentul desăvârșit și pentru aspectul lui fizic încântător, Ozcivit a fost încoronat Top Model of Turkey în 2003 și clasat drept al doilea cel mai bun model la nivel mondial în 2005. Rolul Osman, fondatorul Imperiului Otoman, în serialul Kuruluş: Osman în 2019 i-a adus cel mai mare succes de până acum în carieră, care l-a făcut celebru și în regiuni precum Asia de Sud, Orientul Mijlociu, Asia Centrală și America Latină, unde serialul a câștigat o popularitate uriașă.

7. Furkan Palali

Furkan Palali, născut pe 27 octombrie 1986, în Konya, Turcia, este un actor, model și fost jucător de baschet turc. Și-a început carieră de baschet cu echipa Konyaspor și mai târziu a jucat în cea mai mare ligă turcească de baschet timp de șapte ani. După doi ani în echipă, a decis să părăsească baschetul pentru a se concentra pe studii. În 2011, Palali a fost câștigat premiul pentru Cel mai bun Model al Turciei și de atunci a colaborat cu industriile modei naționale și internaționale, precum și cu branduri renumite.