TOP 7 cele mai BUNE reportaje marca "Asta-i Romania!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:54

Apreciata pentru reportajele originale si modul ironic in care sunt prezentate problemele tarii, emisiunea "Asta-i Romania" a ajuns in scurt timp in topul preferintelor telespectatorilor.

Abordarea relaxata reprezinta elementul distinctiv al emisiunii: "Nu suntem atat de scortosi si nici nu incercam sa fim. Ne place sa radem, sa glumim si in  felul acesta ii ajutam pe oameni sa nu uite de aceste bune obiceiuri, oricat de grea le este viata. Incercam sa tratam anumite probleme cu un pic de ironie, umor", spune Mihai Ghita.

Anul acesta, pe 1 Martie, Kanal D a sarbatorit sapte ani de cand este prezent in casa telespectatorilor din Romania si nu numai.

Iata un top al celor mai reusite momente ale emisiunii.

1. Prima editie "Asta-i Romania". "Te invit pe tine, privitorule, sa pasesti intr-o noua poveste. E una diferita dar, cu siguranta, pe cinste. E povestea Romaniei, pe care o stim cu totii, dar eu te invit sa o redescoperi. Vorbim despre romanii care in vreme de belsug o tin intr-o veselie, iar cand sunt suparati spun asta-i Romania!", spunea Mihai Ghita.

##VIDEO104620##
2. Batranetea este haina grea in Romania! Un reportaj cutremurator despre umilintele pe care le indura pensionarii Romaniei.
##VIDEO104621##
3. Blestemul pamantului la Izvoarele. Oamenii au trait saptamani intregi cu teama ca ar putea muri ingropati sub propriile case. Motivul? Sutele de cutremure din zona, pentru care nimeni nu le dadea nicio explicatie.
##VIDEO104622##
4. Dupa 20 de ani in care manelele ne-au insotit la bine si la rau, cu sau fara voia noastra, mai ca ne pregateam sa spunem gata cu buriceala! Dar n-a fost sa fie.
Miss Piranda ne-a facut cunoscuti in intreaga lume.
##VIDEO104623##
5. Avem o nunta. Cum procedam? Ne asezam cortul in spatele blocului, punem de un gratar care sa fumege bine, parcam limuzinele in capatul strazii, ca sa nu ne mai deranjeze traficul, ne scoatem chelnerii de la naftalina si ii punem sa ne serveasca regulamentar invitatii intre doua locuri de parcare. E reteta, pe scurt, a nuntilor tiganesti.
##VIDEO104624##
6.
Parlamentarii dorm! la Casa Poporului fiecare e in legea lui: care chiuleste, care doarme si viseaza. Multi au vrut 300, ei s-au facut 600! Cei 600 care cheltuiesc o avere, lucreaza 2 zile pe saptamana si se ocupa mai degraba cu scandalul.
##VIDEO104625##
7. Nu poate lipsi din top un reportaj realizat de George Mihai pentru rubrica "Tara-n bucate". Iata cum se mananca la Tulcea:
##VIDEO104626##

Nu ratati, in fiecare sambata, de la ora 20:00, emisiunea" Asta-i Romania!", prezentata de Mihai Ghita, la Kanal D.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire