TOP 7 cele mai DRAMATICE si mai emotionante secvente din "Suleyman Magnificul"! Merita retraite!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 04 sep 2021, 15:15

Suleyman Magnificul a tinut telespectatorii romani cu sufletul la gura de-a lungul celor trei sezoane.

Transpusa pe micul ecran, povestea de dragoste dintre sultanul Suleyman si iubita lui cadana, care ii devine in cele din urma sotie, Hurrem, a patruns in sufletele romanilor inca de la primul episod. Ati fost martori la cele mai dramatice scene de razboi si ura dar si la cele mai frumoase episoade in care iubirea a triumfat.

Telespectatorii pot urmari mai jos cateva secvente memorabile din "Suleyman Magnificul" care le-au taiat rasuflarea de-a lungul serialului.

##VIDEO104282##

Nu putem sa lasam deoparte debutul primului sezon cand Hurrem, adusa ca scalva pe un vapor, ii patrunde in suflet inca de la inceput maretului sultan Suleyman. Focoasa roscata stie sa ii atraga atentia sultanului prin felul sau dezinvolt, stie cum sa il distreze si cum sa-l asculte, lucruri care il fascineaza pe stapanul lumii de la acea vreme.

##VIDEO104283##

Un alt moment plin de emotie pe care l-ati trait de-a lungul serialului a fost povestea de dragoste dintre pasa Ibrahim si sultana Hatice, sora sultanului Suleyman.

Indragostita de mana dreapta a sultanului, iubirea lui Hatice pentru Ibrahim era una interzisa din cauza diferentei de ranguri. Fermecata de cantecele pline de emotie ale lui Ibrahim, Hatice il convinge pe sultan ca pasa este alesul. Urmeaza o nunta plina de fast si bucurie in haremul sultanului Suleyman!

##VIDEO104279##

Serialul e presarat insa si cu momente pline de dramatism si lirism care, cu siguranta, te-au facut sa plangi.

Este vorba despre moartea iubitului din copilarie al lui Hurrem, Leo, care, dupa ce a gasit-o in sfarsit, a murit otravit din dorinta pasei Ibrahim chiar in bratele sultanei lui prea iubite.

Un moment care marcheaza seria "Suleyman Magnificul" este cel cand Hurrem devine sotia legitima a sultanului, cand se autointituleaza IMPARATEASA LUMII si isi pune impozanta coroana pe cap plina de nestemate.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

##VIDEO104281##

Nu putem trece cu vederea poate una din cele mai emotionante scene, aceea in care Sultana Mama isi da ultima suflare. Discursul emotionant al lui Suleyman despre cea care i-a daruit viata iti mangaie sufletul.

Si sultana Hatice are parte de momente pline de tristete cand ii moare pruncul. Fiind pe punctul de a-si pierde mintile, Hatice hotaraste sa-si puna capat zilelor. Se simte vinovata pentru moartea copilului, insa reuseste sa fie salvata la timp.

##VIDEO104278##

Un alt episod care atinge paroxismul este cel in care Suleyman hotaraste sa isi omoare prietenul din copilarie, mana lui dreapta si cel de-al doilea om ca putere din sultanat.  Este vorba despre pasa Ibrahim. Durerea sultanei Hatice este una fara margini si nu va conteni.

##VIDEO104280##

"Suleyman Magnificul" continua pe Kanal D in fiecare marti de la ora 20:00! Nu rata un serial tulburator despre dragoste, razboi si ura!