TOP 7 VEDETE cu cele mai DEZASTRUOASE IMPLANTURI mamare!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:09

Mai degraba par niste femei normale care au sanii asimetrici, dar ce se intampla cand rezultatul chirurgiei estetice este evident dezastruos!

De la dezastre in chirurgia plastica la frumuseti naturale, celebritatile nu au ajuns inca la perfectiune in materie de sani.

Tara Reid si-a expus, de exemplu giganticele implanturi in fata intregii lumi, in momentul cand rochia nu a vrut sa mai stea la locul ei. Si cand are haine pe ea, starul din American Reunion isi expune niste sani total disgratiosi.

Audrina Patridge neaga ca ar avea vreo interventie chirurgicala la nivelul sanilor si spune ca sunt 100% ai ei si ca asa sunt, de marime diferita.

Uita-te cum arata in costum de baie si judeca cum crezi!

Exista o diferenta ca de la cer la pamant intee sanii lui Kelly Bensimson. Starul din Housewife are sanul stang mai mare decat cel drept.

Si Kendra Wilkinson si-a tot aratat sanii prin tot soiul de reclame, filmulete si reality show-uri, insa nici ea nu ii are perfecti. Sanii starletei au vizibil marimi diferite. Iata o GALERIE FOTO EXEMPLIFICATOARE!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.