Top 8 articole pe care orice agricultor trebuie sa le aiba in garaj

Author: B.M.
Actualizat: 02 oct 2017, 15:22

Cei care locuiesc la casa si detin o gradina, implicit si o curte, trebuie sa detina o serie de articole si ustensile pentru ingrijirea si mentinerea spatiilor mereu curate.

Fara de acestea, aspectul per ansamblu al intregii curti ar avea de suferit si nimanui nu i-ar placea sa ajunga in aceasta situatie.

Pentru ca fiecare sa dispuna de cele mai bune si eficiente solutii de gradinarit, site-ul TehnicBazar.ro pune la dispozitia acestora o varietate de articole destinate acestui scop, incepand de la motocoase si motocositoare, pana la spalatoare cu presiune, foarfece de gradina, atomizoare si pulverizatoare, scarificatoare etc.

Care sunt articolele ce nu ar trebui sa lipseasca din garajul unui bun gospodar?

Motocoasa – de ce are nevoie gradina de acest echipament? Ce poate fi mai avantajos decat o modalitate a de a tunde iarba investind in acest scop minimum de efort? Un model fiabil reprezinta raspunsul la tot ceea ce tine de inlaturarea ierbii crescuta inestetic, mai ales in spatii mai putin accesibile. In acest sens, pe www.tehnicbazar.ro se gasesc motocoase usor de manevrat, produse de nume renumite pe piata precum Makita. Este aliatul perfect al celor ce doresc sa dispune de eficienta si un randament ridicat in procesul de taiere al ierburilor, fie acestea mai inalte sau mai joase.

Spalatorul de presiune – este necesar pentru a curata eficient si simplu diverse spatii si elemente din curte precum mobila de gradina etc. Cele mai recomandate produse din aceasta categorie sunt cele fabricate de Bosch, care se fac remarcate prin inalta calitate si rezistenta crescuta pe care o prezinta in utilizare.

Drujba – reprezinta un alt articol esential pentru ce care locuiesc la casa. Indiferent ca este vorba despre un motofierastrau sau un electrofierastrau, aceasta se dovedeste a fi cu adevarat utila datorita faptului ca executarea unor lucrari de ingrijire in gradina va fi mult mai simpla, necesitand un efort minim si un timp scurt. Chiar si taierea materialului lemnos pentru a intretine focul in perioadele reci este mai usor de realizat cu ajutorul unui astfel de produs.

Atomizorul  - indispensabil pentru cei care detin o gradina, acest articol este de real folos pentru stropirea pomilor, mai ales a celor inalti. Asta se datoreaza puterii mari a motorului, precum si debitului de aer mare inclus, ce dispune de capacitatea de a oferi un tratament bun de fiecare data. Reprezinta un ajutor indispensabil mai ales pentru ca include functia de imprastiere a pulberilor de praf si a substantelor solide.

Suflanta de frunze – se recomanda utilizarea unui astfel de aparat pentru a asigura indepartarea eficienta a frunzelor nedorite, a prafului si a tot felul de resturi vegetale inestetice. Cei care doresc o pot intrebuinta si ca aspirator, nefiind necesare alte accesorii suplimentare celor ce o comanda de pe tehnicbazar.ro. Ceea ce o face cu adevarat usor de utilizat o reprezinta manevrabilitatea facila, putand fi folosita chiar si cu o singura mana.

Emondorul – aceasta masina usoara este proiectata pentru a efectua taieri la inaltime. Dispune de un maner telescopic, ce face posibila intrebuintarea sa la inaltimi de pana la 3.92 m. Operarea se face cu usurinta, avand in vedere faptul ca reda vibratii reduse si include un motor puternic in 4 timpi. Dupa preferinte, manerul se poate ajusta. Dispune de aprindere electronica, iar lantul este uns in mod automat.

Motoburghiul – este vorba despre un dispozitiv ce a fost special conceput pentru a oferi rezistenta superioara celor care au de efectuat sarcini in pozitii de lucru dificile, dar si pentru a efectua gauri in pamant in anumite scopuri sau pentru aplicatii variate. Autonomia sporita de lucru este asigurata de rezervorul de combustibil mare, iar accesibilitatea si versatilitatea pe care o ofera se datoreaza multitudinii de burghiuri de diverse dimensiuni incluse. Se recomanda in mod deosebit pentru a efectua gauri pentru amplasarea de arbusti, stalpi, garduri, plante tinere etc.

Fierastraul circular – cei care isi iau in serios calitatea de gospodari dispun si de un astfel de articol. Am avansat la un alt nivel, pentru ca acesta face parte din categoria sculelor electrice profesionale, de altfel realizat de Bosh, un brand renumit pentru calitate si rezistenta, fiind disponibil si pe tehnicbazar.ro. Capacitatea de taiere orizontala deosebita se datoreaza motorului performat si fiabil pe care il include dispozitivul.

Iata deci care sunt cateva dintre cele mai importante aparate si echipamente care trebuie sa existe in garajul fiecarui agricultor sau gospodar.

Rolul acestora este de a-l oferi utilizatorilor posibilitatea de a realiza fiecare sarcina cu usurinta, diminuand astfel si timpul necesar. Cei interesati pot accesa pagina ulterior mentionata pentru a comanda produsele dorite, la preturile cele mai rentabile.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.