Top cele mai bune DIETE DE SLABIRE in 2018 stabilite de specialisti!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 nov 2018, 13:37

Cele mai bune diete din 2018 au fost stabilite pe plan internaţional de către US News, o publicaţie care face anual topurile dietelor din lume, cu ajutorul unei echipe de specialişti şi luând în considerare o serie de factori.

Topurile stabilite în 2018 au fost publicate de-a lungul timpului şi pe CSID, iar acum le-am adunat într-un singur loc pe cele mai bune 33, creând o selecţie a dietelor cele mai practice, căutate, utile şi eficiente.

 

Categoria "Cea mai bună dietă de slăbire rapidă din 2018" conţine 33 de diete, prezentate în mod descrescător. Dietele aflate în partea de sus a topului sunt nu doar eficiente pentru slăbire, dar şi mai sigure.

 

Funcţionale sunt însă toate dietele cuprinse în topul de mai jos – depinde doar de cât de mult eşti dispus să faci şi sport, de sănătatea organismului tău sau de preferinţele culinare.

 

1. Dieta Weight Watchers

Dieta Weight Watchers (Îngerul păzitor al greutăţii) reprezintă una dintre cele mai vechi metode de slăbit, datând încă din anii 60 şi având originile în Statele Unite ale Americii.

Acest program de slăbire a avut şi are încă numeroşi adepţi, în principal datorită faptului că nu este o dietă drastică, nu există alimente interzise şi se poate slăbi aproximativ 1 kilogram pe săptămână.

În plus, dieta WW poate fi adaptată fiecărei persoane şi nu presupune eforturi financiare considerabile.

 

2. Dieta volumetrică

Studiile din numeroase ţări au demonstrat că oamenii tind să mănânce acelaşi volum de alimente în fiecare zi, indiferent de numărul de calorii al acestora.

 

Deoarece unele alimente sunt mai puţin dense caloric decât altele, dieta volumetrică se bazează pe principiul că poţi consuma mai puţine calorii fără a consuma mai puţină mâncare. Alimentele care au un conţinut scăzut de calorii, dar cu volum mare, te ajută să te simţi sătul, iar asta în timp ce tu scapi deja de kilogramele suplimentare.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

 

Taguri:

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, joi, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.