Top cele mai frumoase și apreciate cupluri de actori din Turcia! Eu sunt faimoșii protagoniști care s-au cunoscut și s-au îndrăgostit pe platourile de filmare

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 mai 2023, 15:08
Foto(5)

Viața bate filmul! Ei sunt renumiții actori din Turcia care s-au îndrăgostit pe platourile de filmare! Unii dintre ei și-au unit destinele pentru totdeauna, însă alții au ales să se despartă!

De peste două decenii serialele turcești au câștigat din ce în ce mai mult teren în detrimentul telenovelelor sud-americane, devenind un adevărat fenomen în toate colțurile lumii. Producțiile realizate în Turcia s-au bucurat de mare succes atât datorită profesionalismului dovedit, a decorurilor inedite, a locațiilor pitorești, cât și datorită actorilor foarte talentați, care joacă magistral și care sunt din ce în ce mai apreciați de publicul larg. De cele mai multe ori, protagoniștii serialelor turcești au ajuns să formeze un cuplu și dincolo de platourile de filmare și chiar și-au întemeiat familii reușite și au continuat să mai joace

împreună.

Burak Ozcivit și Fahriye Evcen, unul dintre cele mai reușite și longevive cupluri de actori turci

Cei doi renumiți actori, Burak Ozcivit (38 de ani) și Fahriye Evcen (36 de ani) s-au cunoscut încă din anul 2013, când au jucat împreună în serialul Calikusu, în care au interpretat rolurile principale a doi îndrăgostiți. Treptat poveste de iubire potrivit scenariului s-a transpus și în viață reală și în cele din urmă au dezvăluit că formează un cuplu și dincolo de platourile de filmare.

Iat în anul 2017 Burak și Fahriye și-au unit destinele. Doi ani mai târziu, cei doi îndrăgostiți au devenit părinții unui băiețel superb, căruia i-au ales numele de Karan. Iar anul acesta a venit pe lume și cel de-al doilea copil al faimosului cuplu, tot un băiețel, care poartă numele Kerem și care le-au pecetluit căsnicia.

Bergüzar Korel și Halit Ergenç, unul dintre cele mai longevive cupluri de actori din Turcia

Bergüzar Korel (40 de ani) și Halit Ergenç (53 de ani) s-au cunoscut în anul 2006, pe platourile de filmare ale serialului 1001 de nopți, iar trei ani mai târziu au decis să se căsătorească și să își întemeieze o familie. În cele din urmă cei doi soți au și reușit să își îndeplinească acest măreț vis, deoarece în prezent au o familie frumoasă. Berguzar și Halit au trei copii minunați pe care îi adoră și de dragul lor au decis să se mute în Londra pentru a le oferi mult mai multe oportunități pe plan profesional peste ani, când

vor studia în domeniile favorite.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Neslihan Atagül și Kadir Doğulu, căsnicie cu peripeții

Alți doi actori apreciați de public, Neslihan Atagül (30 de ani) și Kadir Doğulu (41 de ani), s-au cunoscut în anul 2013, când au jucat în serialul Un destin la răscruce, în care au interpretat rolurile a doi îndrăgostiți.

Treptat aceștia s-au îndrăgostit și au ajuns să formeze un cuplu reușit și în viața reală, iar în anul 2016 au decis să își unească destinele și să își întemeieze o familie fericită. Deși s-au confruntat și cu multe obstacole și probleme de-a lungul celor șapte ani de căsnicie, Neslihan și Kadir au găsit mereu puterea de a-și redresa relația și de merge împreună mai departe.

Citește și: Cine sunt actorii turci care s-au îndrăgostit pe platourile de filmare! Unele cupluri au ajuns la căsătorie iar pentru altele flacăra iubirii s-a stins rapid!

Hande Erçel și Kerem Bürsin au ales să se despartă în 2022

Hande Erçel (29 de ani) și Kerem Bürsin (35 de ani) au jucat împreună pe platourile de filmare ale serialului Sen Çal Kapimi, în anul 2020, iar relația lor a devenit cunoscută publicului în 2021, când s-au afișat pentru prima dată împreună și au recunoscut că formează un cuplu și în realitate. Însă după aproape doi ani de relație cei doi actori au hotărât să pună punct poveștii lor de iubire și au ales să meargă pe drumuri diferite, însă au rămas amici în continuare. Între timp, Hande Ercel și Kerem Bursin au fost surprinși cu alți parteneri și par să fie fericiți.

Citește și: Topul celor mai frumoși actori din Turcia! Iată ce locuri ocupă faimoșii protagoniști ai celor mai de succes seriale care au fascinat și publicul din România

Özge Gürel și Serkan Çayoğlu, doi actori frumoși și talentați care au o căsnicie fericită

Özge Gürel (36 de ani) și Serkan Çayoğlu (35 de ani) s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Sezonul cireșelor, în anul 2014 și s-au îndrăgostit iremediabil formând un cuplu reușit și în viață reală. În vara anului 2021, cei doi îndrăgostiți s-au logodit în timpul unei vacanțe petrecute în America. Cei doi actori s-au căsătorit în vara anului 2022, într-un cadru de poveste, unde au avut alături rude, prieteni și mulți colegi de breaslă. Aceștia au declarat că își doresc enorm să devină cât mai curând părinți și să își întemeieze o familie frumoasă și unită.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.