TOPUL celor mai periculoase zodii. Cine sunt nativii care au intenții ascunse și fac rău intenționat

Autor: Mihaela Ghita

Top cele mai periculoase 10 zodii

Sursa: PixaBay

Din punct de vedere astrologic, există un top 10 al zodiilor care sunt dispuse să facă rău. Clasamentul este făcut pe baza trăsăturilor de personalitate și a datelor statistice.

Potrivit unui studiu realizat de către Biroul Federal pentru Investigații din Washington, SUA (FBI), despre ucigașii în serie și semnele lor zodiacale, cei născuți în zodia Taur și Rac sunt cel mai puțin periculoși. Cercetarea a avut ca subiecți 500 de asasini.

Studiu: cele mai periculoase zodii

În schimb, nativii Fecioară, Gemeni, Pești, Berbec, Balanță, Vărsător, Săgetător, Scorpion, Leu și Capricorn sunt predispuși la acțiuni care îi pot pune în pericol pe cei din jur.

Citeste si: ZODIAC CHINEZESC Ce animal ești în zodiacul chinezesc după data nașterii

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

10. Fecioară

Nativii din zodia Fecioară au defectul de a-și însuși lucruri care nu le aparțin motiv pentru care ajung să fie specialiști în furturi. Pentru a face astfel de lucruri se folosesc de perfectionismul care îi caractrizează și de modul în care se adaptează orice situație în favoarea lor. Și pentru că sunt atât de pregătiți în a sustrage lucruri scapă de fiecare dată basma-curată atunci când oamenii legii sunt cu ochii pe ei.

9. Gemeni

Dacă Fecioarele sunt cunoscute ca fiind specialiste în furturi ei bine, Gemenii reprezintă o concurență din acest punct de vedere însă doar pe de-o parte. Aceștia sunt mai degrabă amatori în încercarea de a trece bariera ilegalității drept pentru care ajung să fie foarte ușor de prins. Potrivit studiului menționat Gemenii sunt cel mai adesea prinși cu fraude și asta din cauza superficialității de care dau dovadă.

8. Pești

Cei născuți sub acest semn sunt de multe ori periculoși pentru ei înșiși. Potrivit FBI sunt înclinați în a consuma substanțe interzise iar efectele acestui comportament îi fac să fie periculoși, își pot pierde cu ușurința controlul iar sub influența mâniei pot face lucruri neprevăzute și incorecte.

7. Berbec

Berbecii sunt mânați de firea lor impulsivă și pot deveni periculoși din cauza lipsei de toleranță pentru cei din jur.

Vor ca lucrurile să se întample dupa bunul lor plac iar cei care nu se supun deciziilor lor se lovesc de un val de rabufnire. Încăpățânați și independenți vor să dețină controlul și să domine.

6. Balanță

Balanțele sunt echilibrate sau cel putin tind către echilibru motiv pentru care se supun de cele mai multe ori cadrului legal și evită să stea in preajma persoanelor periculoase.

De regulă aceștia calcă strâmb în domeniul financiar sau legate de subtanțe halucinogene.

Citeste si: LUNĂ PLINĂ în zodia Berbec. Cum sunt afectați nativii de fenomenul din 20 octombrie 2021

5. Vărsător

Deși au multe abilități nu le folosesc în scopuri nobile ci dimpotrivă, îi influențează pe cei din jurul lor de cele mai multe ori în mod negativ. Sunt manipulativi și răzbunători iar aceste trăsături de personalitate le asigura un loc în clasamentele de acest gen.

4. Săgetător

Sunt foarte tranșanți în unele situații și incapabili să aleagă pe cine să salveze. În schimb au sclipiri de geniu atunci când vine vorba de furt și se pricep sa găsească o cale de ieșire din situații dificile cum ar fi o detenție.

3. Scorpion

Acești nativi au tot timpul gândul la rău, sunt geloși, posesivi și chiar sadici ceea ce îi face foarte periculoși. Prin natura lor îi manipulează pe ceilalți să comită tot felul de lucruri în numele lor. 

2. Leu

Semn zodiacal de foc, nativii zodiei Leu sunt influențați de planeta Mercur, ceea ce îi face să aibă obsesii, tipicuri și idei fixe. Din cele observate de specialiștii FBI, ei se numără printre cei care comit crime pentru faimă.

1. Capricorn

Potrivit studiului nativul zodiei Capricorn sunt cei capabili să comită infracțiuni din orice domeniu iar asta îi face fruntași în acest clasament. Însă au și un dezavantaj: pot fi ușor de prins din cauza neglijenței lor. 

 

 

Taguri: