Top sloturi de Halloween în 2019

Author: B.M.

Cu origini celtice și particularități unice, Halloween este o sărbătoare din ce în ce mai populară în întreaga lume, astfel că finalul lunii octombrie-începutul lunii noiembrie este perioada în care o parte semnificativă din tot ceea ce ne înconjoară căpăta nuanțe portocalii, culoarea celebrului dovleac Jack’o Lantern (Lanterna lui Jack), iar magazinele, fie ele offline sau online, scot la vânzare o sumedenie de produse dedicate acestei sărbători - costume înfiorătoare, măști, dulciuri etc. La fel se întâmplă și la o parte din canalele de televiziune, care abundă în această perioadă de filme și desene animate din categoria ,,scary’’, dar și la operatorii de cazino online, care, an de an, pregătesc promoții speciale pentru această perioadă, iar sloturile cu tematică de Halloween urcă destul de mult în topul accesărilor. Dată fiind popularitatea uriașă a acestei sărbători, amatorii de sloturi video cu tematică de Halloween au la dispoziție multe variante, printre cele mai populare numărându-se următoarele:

Halloween Jack - Lansat pe piață la finalul anului 2018 de NetEnt, unul dintre cei mai cunoscuți provideri de conținut și soluții pentru cazino, slotul Halloween Jack a cucerit rapid fanii genului, datorită graficii video de excepție, efectelor audio atractive, dar și altor caracteristici. Dispus pe 3 linii X 5 coloane, slotul are un procent RTP (Return to Player) destul de bun, 96.28%, oferă runde bonus, conține simboluri Wild, Scatter și tematice (vampir, cal, liliac, corb, potcoavă) și este încadrat de specialiști la categoria High Variance, ceea ce înseamnă că are o volatilitate mare, astfel că te poți aștepta la câștiguri mari, însă oferite ceva mai rar. Câștigul maxim oferit la acest slot este de 3.000 de ori miza jucată.

Happy Halloween - este un videoslot produs de o altă companie de top din domeniul dezvoltării de conținut video pentru cazinouri, Play’n GO, în toamna anului 2015. Și în acest caz vorbim despre un slot cu 3 linii X 5 coloane, runde bonus, opțiune de dublaj (risk, gamble) a câștigurilor, simboluri Scatter, Wild și tematice (portocale, Frankenstein, monștri, vrăjitoare, zombie), însoțite de un procent RTP de 96.5%, aproape identic cu cel al slotului Halloween Jack. Câștigul maxim este setat la 1.000.000 de fise, iar în termeni de volatilitate, Happy Halloween este categorisit drept mediu, deci sunt de așteptat câștiguri mai mici, însă mult mai frecvente.

Halloween - Cel de-al treilea slot din lista este și cel mai vechi, Halloween fiind un slot lansat pe piață de compania EGT în decembrie 2014. Spre deosebire de cele două sloturi prezentate mai sus, acesta are o volatilitate redusă, oferind câștiguri frecvente, însă mai puțin consistente. Simbolurile jocului sunt în mare parte desprinse din filmele ,,scary’’ (vampir, vrăjitoare, liliac, păianjen, pisică, dovleac), însă nu lipsesc nici cele de tip Wild și Scatter, iar rundele gratuite sunt declanșate la 3 simboluri Scatter.

Toate cele 3 sloturi pot fi jucate pe bani reali sau virtuali la NetBet, operator licențiat ONJN, apreciat de clienți pentru oferta uriașă de jocuri de casino, dar și pentru numărul mare de evenimente incluse în oferta de pariuri sportive live (fotbal, tenis, baschet, volei, hochei, snooker etc.).       

Halloween este sărbătorită prin colinde Trick or Treat, dovleci sculptați, costume de groază și alte obiceiuri în foarte multe țări, cele mai cunoscute fiind, potrivit wikipedia, Irlanda, Statele Unite, Canada, Puerto Rico, Regatul Unit, Australia, Noua Zeelandă, Germania și țările Scandinave. În ceea ce privește țara noastră, trebuie să spunem că Halloween nu a fost sărbătorită decât după anul 1990, anul ce a însemnat sfârșitul epocii comuniste. Avem însă și noi o sărbătoare oarecum asemănătoare, Sfântul Andrei, noaptea strigoilor și a farmecelor de dragoste, celebrată în noaptea de 29 spre 30 noiembrie.

Dacă în majoritatea dintre aceste țări Halloween se sărbătorește în ultima noapte a lunii octombrie, există și țări, precum Suedia, în care aceasta are loc în prima sâmbătă a lunii noiembrie.

 

Taguri:

În cadrul emisiunii ”Follow us”, make-up artistul Mirela Vescan a discutat despre noile tendințe în machiaj pentru anul următor, oferind perspective interesante despre direcția în care se îndreaptă industria de frumusețe.