TOP strategii de pariuri pe care trebuie să le încerci

Author: Diana Tilă

Este important să reții că jocurile de noroc sunt în principal bazate pe șansă, deci nu există nicio strategie care să garanteze succesul. Cu toate acestea, există câteva strategii de top pentru pariuri care te pot ajuta să maximizezi șansele de câștig și să-ți menții bugetul.

Strategia Martingale

Strategia Martingale este una dintre cele mai populare și, în același timp, cele mai vechi sisteme concepute pentru a oferi câștiguri atât la jocuri de noroc, cât și la pariuri online. Regulile acestei strategii sunt foarte simple și cea mai importantă caracteristică a lor este pariul variabil.

Imaginează-ți ruleta: poți paria doar pe roșu sau negru și pariul tău se va dubla până când vei câștiga. De exemplu, la prima rotire, pariezi pe roșu cu 2 monede. Când negrul este culoarea câștigătoare, pariezi din nou pe roșu, dar de data aceasta este 4. Dacă negru apare din nou, următorul pariu va fi 8 și așa mai departe până când în cele din urmă devin roșii. Când se întâmplă acest lucru, următorul pariu va fi din nou 2 și dublarea va începe din nou.

Cu ajutorul acestei strategii, valoarea câștigurilor potențiale în pacanele online crește cu fiecare rotire, astfel încât să poți recupera toate jocurile pierdute anterior. Abordarea Martingale poate fi eficientă, dar numai dacă jucătorul reușește să câștige după două sau trei rotiri nereușite. Dacă seria de pierderi durează prea mult, vei fi forțat să pariezi din ce în ce mai sus, iar acest lucru va necesita un bankroll semnificativ (capital alocat pentru pariuri).

Strategia Fibonacci

Mizele din acest sistem cresc, de asemenea, după fiecare pariu în jocuri de cazino pierdut. Pentru a calcula creșterea, trebuie să utilizezi șirul Fibonacci. O secvență este creată prin adăugarea a două numere consecutive, așa că pentru a găsi următoarea valoare, adăugă cele două precedente. Arată exact așa: 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89 etc. Conform sistemului Fibonacci, după pierderea unui pariu, valoarea următorului ar trebui să fie fi crescut pentru a se potrivi cu suma celor două anterioare. Dacă faci un pariu câștigător, trebuie să te întorci cu un nivel și, după două victorii la rând, să revii la pariul de început. Sistemul Fibonacci este ceva mai puțin riscant decât sistemul Martingale deoarece mizele după pariurile pierdute, mai ales la început, nu cresc la fel de repede. Datorită acestui fapt, jucătorul poate face mult mai multe pariuri cu același bankroll.

Niciun o strategie de joc nu garantează siguranța 100% a câștigului, dar îi crește probabilitatea. De asemenea, este important de reținut că jocurile de noroc sunt o modalitate excelentă de a-ți petrece timpul liber, dar nu trebuie transformate în pariuri sistematice care creează dependență.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.