TOP Survivor România 2021. Cum arată clasamentul celor mai eficienți concurenți, înainte de individuale. Zanni a înregistrat un record incredibil. Cine se află pe primul loc

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 30 iun 2021, 16:51
Care este cel mai eficient concurent de la Survivor ?

Clasamentul de la Survivor România 2021 arată incredibil, concurenții au înregistrat performanțe uimitoare. Care este cel mai eficient concurent din competiția din Dominicană?

Clasamentul celor mai buni concurenți de la Survivor România 2021 nu a căpătat modificări radicale în această săptămână. Deși topul concurenților arată uimitor, iar modificările sunt aproape inexistente, unii dintre concurenții din echipa Faimoșilor au înregistrat performanțe sportive uimitoare în cele 6 luni petrecute în competiția din jungla Dominicană.

Cum arată clasamentul celor mai buni concurenți de la Survivor România, înainte de individuale 

Citeste si: Marea Finală „Survivor România”, pe 10 iulie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Începând de săptămâna viitoare vor începe individualele la Survivor România 2021, în cele șase luni de competiție unii concurenți au înregistrat performanțe incredibile, Zanni este unul dintre concurenții care, încă de la începutul competiției, s-a făcut remarcat prin intermediul atuurilor sale sportive și a reușit să atingă un record incredibil al meciurilor, dar și al victoriilor.

Potrivit wowbiz.ro, Faimosul a acumulat un număr de 229 de meciuri jucate, dintre care 129 au fost câștigate. Astfe, Zanni se poziționează pe locul unu în clasamentul Faimoșilor, având un palmares incredibil.

De asemenea, în topul general, Faimosul se clasează pe locul al doi-lea, după Maria Chițu. Războinica se menține în topul clasamentului și în această săptămână, aceasta având un procent de eficacitate de 63%.

Nici Elena Marin nu stă prea rău, Faimoasa se apropie cu pași repezi de pragul de 200 de meciuri jucate și se clasează pe locul patru în topul celor mai eficienți concurenți din competiția din Republica Dominicană.

Citeste si: MESAJUL surprinzator al lui Sebastian Chitosca pentru Zanni cu cateva ore inainte sa paraseasca Republica Dominicana: "Toate ranile pe care le am..."

Topul concurenților de la Survivor România 2021

1.Maria Chițu (Războinici): 162 meciuri, 104 victorii, 58 înfrângeri, 64,2% eficacitate

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

2.Zanni (Faimoși): 229m, 129 v, 100î, 56,3%

3.Marius Crăciun (Războinici): 189m, 106v, 86î, 56,1%

4.Elena Marin (Faimoși): 197m, 102v, 95î, 51,8%

5. Andrei Dascălu(Războinici): 215m, 109v, 106î,  50,7%

6. Albert Oprea(Războinici): 209v, 98v, 115î, 45%

Săptămâna viitoare încep individualele la Survivor România 2021

De joi, 1 iulie, se dă startul individualelor în competiția Survivor România 2021. Astfel, începe duelul cuncurenților, care se vor lupta din răsputeri pentru a ajunge la finalul competiție și de a intra în posesia titlului de

supravițuitor. Elena Marin, Zanni și Albert Oprea sunt cei mai vechi concurenți, ei se află în competiție încă de la început și au petrecut șase luni în jungla din Dominicană departe de familii, prieteni și condițiile cu care erau obișnuiți acasă.

”Ați rămas șase supraviețuitori. Doi în echipa Faimoșilor și patru în echipa Războinicilor. Zanni, Elena, Albert, Maria, Marius și Andrei, de săptămâna viitoare trecem la individuale. Veți avea jocurile individuale. Fiecare dintre voi trage pentru el, pentru ceea ce înseamnă rămânerea în competiție, din punct de vedere psihic, fizic și mental”, este anunțul făcut de prezentatorul emisiunii, Dan Pavel, potrivit wowbiz.ro.

Cei care au rămas în competiție și se vor lupta pentru a câștiga marele premiu sunt Elena Marin și Zanni din echipa Faimoșilor și Maria Chițu, Albert Oprea, Marius Crăciun și Andrei Dascălu din echipa Războinicilor. Lupta va fi mai intensă ca niciodată, concurenții vor lupta independent din această săptămână.

Citeste si: Alexandra Stan s-a casatorit IN SECRET! Primele imagini cu rochia de mireasa. Cum a reusit fosta Faimoasa de la Survivor Romania 2021 sa tina totul ascuns. Cine este MIRELE

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.