Top telefoane cu cel mai frumos design de pe piata

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 21 ian 2019, 15:34

Smartphone-urile sunt una dintre cele mai mari inventii careu au schimbat viata a miliarde de oameni din lume.

Acestea au fost o inventie uimitoare si au ajutat la usurarea multor vieti, pentru ca au adus laolalta un dispozitiv care poate ajuta la satisfacerea tuturor nevoilor voastre electronice. A devenit telefonul, laptopup, mp3 player-ul, televizorul si multe altele intr-un dispozitiv atat de mic.

Iata o lista cu 5 smartphone-uri care sunt elegante si foarte interesante. Aceste telefoane sunt uimitoare si daca sunteti una dintre acele persoane carora chiar le pasa de specificatiile telefonului si nu doar de simpla achizitionare a unei huse de telefon pentru a infrumuseta un telefon,  atunci trebuie sa aveti unul dintre aceste telefoane de-a dreptul uluitoare.

1. IPhone XS MAX: este telefonul pe care Apple a dorit dintotdeauna sa il lanseze. Are un ecran mare cu culori vibrante. Totusi, acest model de iPhone are un ecran OLED si un ecran marcat. Acesta este un telefon elegant, cu caracteristici uimitoare. Caracteristica principala este difuzorul telefonului care are capacitatea de a inregistra audio stereo. Acest model de iPhone are afisare HDR si capacitate de stocare flash de 64GB, 256GB sau 512GB cu memorie RAM DE 4GB. De asemenea, are o camera uimitoare, cu o calitate a imaginii de 12MP pentru fotografiere in lumina slaba. 

2. Samsung Galaxy S9+: acest telefon de la Samsung are caracteristici uimitoare si specificatii pe care ar trebui sa le doriti sa le aveti incorporate in telefonul vostru smart. Daca sunteti in cautarea de a cumpara un telefon nou, atunci este un moment prielnic pentru a cumpara aceste model de telefon. Telefonul are o stocare interna de 64 de GB si memorie RAM de 6GB. Caracteristica uimitoare a telefonului este ca are o camera foto pe partea din spate de 12 MP si o camera foto de 8MP pe fata. Deoarece aceste telefon este disponibil in culori diferite, puteti selecta culoarea dorita. In plus, telefonul are multe alte caracteristici uimitoare si este un telefon excelent pe care sa il aveti.

3. Honor 8C: acest smartphone lansat in octombrie 2018 are un aspect super-cool cu caracteristici excelente. Merita toti banii, daca ne raportam la calitate-pret. Are un ecran de tip “edge to edge” care il face uimitor. Telefonul include pachete de memorie RAM de 4GB si stocare interna de 32GB, care poate fi extinsa pana la 256GB. Dispune de o baterie detasabila cu o putere de 4000mAh. Telefonul are o calitate buna a camerei. Este un smarphone dual SIM si asta nu este tot, acest telefon contine, de asemenea, sezonro, inclusiv cel de amprenta digitala, deblocare fata, accelerometru, senzor de proximitate si multe altele. 

4. Xiaomi Mi Mix 2: acest telefon a fost lasant cu mult entuziasm, dar nu s-a ridicat la asteptarile utilizatorilor din punctul de vedere al caracteristicilor si specificatiilor telefonului. Cu toate acestea, telefonul are un ecran minunat “edge to edge” si are o singura rama in partea de jos, oferindu-I un aspect unic in comparatie cu celelalte smartphone-uri de pe piata.

5. Samsung Galaxy A9: Samsung are un alt smartphone cu aspect uimitor in colectia sa. Acest telefon are un design de sticla si arata unic. Caracteristicile modelului si finisajul de sticla arata foarte bine impreuna. Are un aspect bun si este o varianta mai ieftina pentru cei care nu isi pot permite un telefon din seria Galaxy S. Daca doriti un telefon care va poate ajuta la birou si, de asemenea, sa arate grozav, atunci acesta este un telefon excelent pentru voi. 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.