Top zece al celor mai faimoase actrițe din Turcia! Iată pe ce loc se situează îndrăgita Neslihan Atagül

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 12 sep 2024, 14:17
video Foto(10)

În ultimii ani, actrițele din Turcia au înregistrat reușite spectaculoase și au devenit din ce în ce mai apreciate atât pe plan național cât și internațional.

Serialele turcești au devenit din ce în ce mai apreciate de public în toată lumea și continuă să captiveze tot mai mulți telespectatori datorită scenariilor fascinante, a locațiilor uluitoare, a actorilor foarte talentați dar și a regizorilor iscusiți care realizează adevărate capodopere de televiziune sau de cinema.

Top zece al celor mai faimoase actrițe din Turcia

Actrițele din Turcia au cucerit publicul încă de la primele lor apariții pe micile ecrane și continuă să își uimească fanii cu noi proiecte de succes.

Serialele turcești au captivat și publicul din România, iar actrițele au început să fie apreciate și admirate pentru talentul și pentru frumusețea lor răpitoare. Iată un top zece al celor mai faimoase actrițe din Turcia, realizat de IMDb:

1. Beren Saat

Beren Saat are 40 de ani și se numără printre cele mai apreciate și admirate actrițe ale momentului în Turcia. În cele două decenii de carieră aceasta a fascinat publicul cu multe roluri jucate magistral în producții de excepție, care i-au adus notoritate atât pe plan național, cât și internațional.

Telespectatorii din România au cunoscut-o pe frumoasă actrița încă din anul 2008, când a jucat în serialul Iubire ascunsă, iar apoi a revenit la Kanal D și în producțiile Fatmagul, Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii și Kosem.

2. Tuba Büyüküstün

Tuba Büyüküstün are 42 de ani și își surprinde în continuare fanii cu aparițiile sale de senzație atât pe micile ecrane, cât și în mediul online.

Actrița a devenit cunoscută publicului din România încă din anul 2008, când a jucat în serialul Ași-Împotriva destinului, care i-a adus primul mare succes în carieră și i-a deschis calea către noi oportunități.

3. Fahriye Evcen Özçivit

Fahriye Evcen Özçivit are 38 de ani și a devenit și mai faimoasa în anul 2017, când s-a căsătorit cu unul dintre cei mai în vogă actori turci, Burak Ozcivit.

Presă turcă a scris că în ultimii ani superba actrița s-a bucurat nu numai de mari succese, ci și de câștiguri fabuloase, astfel, în prezent această se numără printre cele mai bine cotate actrițe ale momentului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Citește și: Topul celor mai frumoase 10 actrițe din Turcia! Publicul din lumea întreagă le admiră pentru talentul și frumusețea lor uluitoare

4. Hande Erçel

Hande Erçel este actrița și model și a devenit din ce în ce mai cunoscută și mai apreciată în ultimii ani atât în Turcia, cât și în străînătate. Această a absolvit Facultatea de Arte Tradiționale Turce, în cadrul Universității Mimar Sinan.

Însă a cochetat și cu modelingul, iar în anul 2012 a ajuns pe locul doi, la un renumit concurs de frumusețe organizat în Azerbaidjan. În prezent se numără printre cele mai apreciate și mai bine plătite actrițe.

5. Serenay Sarikaya

Serenay Sarikaya are doar 32 de ani și cu toate acestea se numără printre cele mai admirate și bine cotate actrițe din Turcia. Această câștigă 150.000 de lire turcești pe episod (aproximativ 14.000 de euro). Publicul din România a cunoscut-o pe carismatică actrița încă din anul 2014, când a jucat în serialul Yaman, în rolul Miră, alături de celebrul actor Cagatay, Ulusoy.

6. Neslihan Atagül

Neslihan Atagul are 32 de ani și este considerată una dintre cele mai apreciate actrițe ale Turciei. În ciuda fragedei sale vârste actrița a dovedit un talent desăvârșit și o carismă aparte de-a lungul celor peste zece ani de activitate pe platourile de filmare. Aceasta a devenit cunoscută în România încă din anul 2013, când a jucat în serialul Un destin la răscruce, alături de chipeșul actor Kadir Dogulu, care ulterior i-a devenit soț în viață reală. Neslihan Atagul a fascinat din nou telespectatorii Kanal D și în anul 2017, când a jucat în serialul Dragoste infinită, în care a dat viață personajului principal Nihan și apoi în producția Fiica ambasadorului.

7. Elçîn Sangu

Actrița Elçîn Sangu are 39 de ani și face parte deja din categoria celor mai îndrăgite și bine cotate actrițe ale Turciei. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe frumoasa actriță încă din anul 2014, când a jucat în serialul În dragoste și în război, în care a dat viață personajului Guzide, apoi această a revenit la Kanal D, în producția La răscruce, în rolul principal Zeynep, în care a jucat alături de celebrul actor Kıvanç Tatlıtuğ.

Citește și: Top 5 al celor mai bogate actrițe din Turcia! Cine sunt divele din serialele turcești care primesc cele mai mari câștiguri

8. Öykü Karayel

Öykü Karayel are 34 de ani și cu toate acestea se numără printre actrițele cu un palmares impresionant. Această a studiat în cadrul Universității din Istanbul, Secția Teatru și încă din timpul facultății a fost selectată să joace într-o piesă de teatru, pentru care a primit două premii importante: Premiul Efes și Premiul Asociației Criticilor de Film pentru tinere talente. Ls scurt timp această a atras atenția marilor case de producție din Turcia și a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în seriale de excepție.

9. Demet Özdemir

Demet Ozdemir are doar 32 de ani și face parte din categoria celor mai apreciate și bine cotate actrițe ale momentului în Turcia. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe frumoasă actrița în anul 2021, când a jucat rolul principal în serialul Prizonieră destinului, alături de renumitul actor Ibrahim Celikkol. O altă mare pasiune a superbei Demet este dansul, pe care această l-a practicat încă din adolescență la nivel de performanță.

10. Hazal Kaya

Hazal Kaya are 33 de ani și se numără printre cele mai apreciate actrițe pentru talentul și carisma lor. Această a debutat pe platourile de filmare încă de la vârsta de 16 ani și de atunci s-a dedicat trup și suflet carierei sale. Dincolo de viața profesională presărată cu multe succese, Hazal este o femeie fericită și împlinită și pe plan personal, deoarece are o familie frumoasă alături de soțul ei, celebrul regizor Ali Atay, căruia i-a dăruit doi copii superbi.

 

 


Culiță Sterp a avut parte de o întâmplare neobișnuită în timpul unei călătorii în Austria. Iată cum a ajuns artistul să plătească 320 de euro pentru o simplă apă.