Top zece cele mai bune seriale turcești votate de utilizatorii IMBD în 2024: Care este serialul care se află în vârful clasamentului

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 03 sep 2024, 14:49
Oameni la cinematograf Foto(9)

Top zece cele mai urmărite seriale turcești în 2024

Sursa: pexels.com

Care este topul celor mai urmărite seriale turcești în 2024?

În 2024, serialele turcești continuă să cucerească audiențele globale, captivând telespectatorii prin povești emoționante, pline de dramă și romantism. Iată un top 10 al celor mai votate producții din acest an, care au adus în prim-plan actori talentați și povești complexe.

Top zece cele mai votate seriale turcești din 2024

Industria serialelor turcești este într-o continuă expansiune, iar producțiile recente au reușit să atragă milioane de telespectatori din întreaga lume.

În 2024, mai multe seriale au dominat peisajul media datorită intrigilor captivante și poveștilor dramatice. Află care sunt cele mai votate 10 seriale turcești ale anului, potrivit topului realizat de IMDb.

10. Safir (2023-2024)- Inelul cu Safir

Acest serial romantic explorează relația ascunsă dintre Yaman și Feraye, două suflete care și-au împărtășit iubirea din copilărie. În timp ce se apropie momentul reunificării lor, diverse obstacole le complică viața.

Ilhan Sen și Özge Yagiz aduc pe ecran o chimie aparte, în timp ce povestea lor trece prin momente de tensiune și pasiune. Serialul este plin de răsturnări de situație, făcându-l popular printre cei care iubesc dramele romantice.

9. Kizil Goncalar (2023) -  Muguri Roșii

Această producție aduce în prim-plan povestea emoționantă a unei mame și a fiicei sale care fug dintr-o sectă religioasă pentru a evita o căsătorie forțată.

Pe măsură ce își reconstruiesc viețile, ele ajung să lucreze pentru un psihiatru progresist, iar relația dintre ele și acesta evoluează în moduri neașteptate. Özcan Deniz și Özgü Namal reușesc să ofere o interpretare profundă, plină de sensibilitate, în această dramă socială și familială.

8. Veda Mektubu (2023)- Scrisoare de adio

„Scrisoarea de Adio” prezintă o poveste complicată de dragoste între copiii a doi foști iubiți, care au fost despărțiți în trecut de o scrisoare misteriosă.

Acum, acești tineri se confruntă cu propriile lor conflicte și secrete de familie. Rabia Soytürk și Emre Kivilcim interpretează cu măiestrie rolurile celor doi protagoniști, iar tensiunea emoțională dintre ei face din această poveste una captivantă și imprevizibilă.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

7. Kirli Sepeti (2023)- Coșul de rufe

Acțiunea acestui serial se petrece în jurul vieților pline de lux ale celor mai bogate familii din Istanbul, dar și a personalului lor de serviciu. Menajerele, martore la toate secretele și crimele ascunse ale angajatorilor lor, devin ele însele pioni în această lume plină de mister și manipulare. Cu o distribuție care îi include pe Ayça Bingöl, Ceren Moray și Cansu Tosun, serialul explorează relațiile complexe și dinamica dintre clasele sociale.

6. Kizilcik Serbeti (2022-2024) -  O dragoste

Acest serial examinează ciocnirea culturală dintre două familii cu valori și stiluri de viață complet diferite. Doga, fiica unei familii seculare, se căsătorește cu Fatih, fiul unei familii conservatoare, ceea ce duce la tensiuni majore între aceste două lumi. Baris Kilic, Evrim Alasya și Sila Turkoglu oferă o interpretare puternică în acest serial, care abordează teme sensibile despre tradiție, modernitate și toleranță. Serialul a fost difuzat și pe Kanal D România sub denumirea „ O dragoste ”!

Citește și: Cine este și câți ani are Kaan Taşaner, care dă viață noului personaj Giray în producția „O dragoste”! Iată cum arăta carismaticul actor înainte de a fi cooptat în distribuția serialului

5. Yüz Yillik Mucize (2023)- Miracolul de 100 de ani

Această dramă fantastică spune povestea lui Ali Tahir, un bărbat care a trăit 100 de ani fără să îmbătrânească. După o viață plină de experiențe, el decide să se sinucidă, dar întâlnirea cu Harika îi schimbă planurile. Birkan Sokullu și Ebru Sahin sunt actorii care aduc la viață această poveste fascinantă despre nemurire, iubire și dorința de a trăi. Serialul explorează teme de introspecție și supranatural, fiind o combinație unică de dramă și fantezie.

Citește și: „Încerc să petrec cât mai mult timp cu mine însămi!”: Cine este Su Burcu Yazgı Coşkun și ce vârstă are cea care îi dă viață lui Asye din „Totul pentru Familia mea”

4. Hudutsuz Sevda (2023)- Iubire fără Limite

Protagonistul serialului, Halil Ibrahim, este în căutarea răzbunării pentru moartea iubitei sale. Când o întâlnește pe Zeynep, o tânără din familia Leto, destinul lui ia o turnură neașteptată. Deniz Can Aktas și Miray Daner oferă performanțe puternice într-o poveste despre dragoste, răzbunare și sacrificiu, ceea ce face acest serial unul plin de suspans și emoții intense.

3. Ömer (2023-2024)- Omer

„Ömer” aduce în fața publicului povestea unui tânăr care se îndrăgostește de Gamze, o femeie pe care tatăl său conservator nu o va accepta niciodată. Relația lor provoacă conflicte familiale și pune la încercare loialitățile și tradițiile. Selahattin Pasali și Gökçe Bahadir reușesc să surprindă complexitatea emoțională a personajelor lor, într-o dramă care adresează tensiunile dintre generații și presiunile sociale.

2. Menajerimi Ara (2020-2021)- Sună-mi impresarul

Acțiunea se desfășoară într-o agenție de talente din Istanbul, unde agenții încearcă să mențină relațiile cu clienții lor celebri, jonglând în același timp cu propriile lor vieți personale. Baris Falay, Canan Erguder și Fatih Artman aduc pe ecran o poveste plină de umor, dar și de dramă, în care fiecare zi aduce noi provocări. Serialul explorează în culise lumea divertismentului și lupta pentru succes în industria showbizului.

1. Misafir (2021)- Musafirul

În topul preferințelor fanilor serialelor turcești se aflăr „Misafir”, potrivit imdb.com. Aceasta este o poveste emoționantă despre Gece, o tânără care încearcă să își refacă viața după o tragedie personală. Ea îl întâlnește pe Erdem, un bărbat care o ajută să își găsească drumul către vindecare și o nouă perspectivă asupra vieții. Hazal Kaya, în rolul lui Gece, și Bugra Gülsoy, în rolul lui Erdem, oferă interpretări remarcabile într-un serial care abordează teme precum pierderea, speranța și reînnoirea.

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.