Topul celor mai bogați actori de la Bollywood

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 25 mai 2023, 01:20
 top actori bogati Bollywood Foto(4)

Ce venit au actorii de la Bollywood

Sursa: Facebook

Serialele și fimele celor de la Bollywood sunt de mulți ani unele dintre cele mai apreciate de oamenii de pe întregul glob.

Popularitatea și talentul actorilor de la Bollywood le aduc un venit lunar de invidiat, însă pentru majoritatea, actoria, este sura de venit principală, majoritatea având și alte firme sau investiții din care banii vin.

Citeste si: Program TV „Infidelul”. Vezi online episodul 4, subtitrat în limba română VIDEO. Asya, decizie neașteptată în ceea ce îl privește pe Volkan

Shah Rukh Khan este cel mai bogat actor indian de la Bollywood

Shah Rukh Khan este actorul cu cele mai multe și diversificate filme la active, peste 150 de filme în care acesta ne uimește cu naturalețea și talentul său. Nu este de mirare că Shah Rukh Khan este cel mai bine plătit actor de la Bollywood, în cariera acestuia, Shah Rukh Khan a fost apreciat cu peste 200 de premii, care i-au ridicat valoarea și mai mult.

Se estimează că actorul de 55 de ani are o avere de aproximativ 750 de milioane de dolari., doar pentru filmul ,,Pathan” acesta a primit incredibila suma de 13 milioane de dolari.

Averea actorului indian nu este strână doar din actorie, acesta lucrează împreună cu numeroase branduri, dar deține și o casă de producție, încă din 2003, care ajută ambele la creșterea averii actorului Shah Rukh Khan.

Citeste si: Cine este Paul Diaconescu, actorul care încerca să se vadă cu o fată de 15 ani. Acesta a fost prins de Justițiarul din Berceni

Cum continuă topul celor mai bogați actori indieni

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Amitabh Bachchan este umătorul în topul celor mai bine plătiți actori de la Bollywood, cu o avere de 400 de milioane de dolari. Actorulindian și-a început cariera în anii 1970 și a jucat în multe filme ce încă atrag aprecierea publicului precum ,,Piku”, ,,Pink”, ,,Thugs of Hindustan” și o mare capodoperă cinematografică, ,,The Great Gatsby”.

Pe lângă cariera sa de actor, Amitabh Bachchan, deține și multe alte firme care să îi crească valoarea.

Salman Khan este și el pe această listă plină de actori cunoscuți de la Bollywood, cu o avere deloc de neglijat, de aproximativ 260 de milioane de dolari. Deși pare puțin în comparație cu ceilalți actori prezentați până acum, actorul ce ne-a furat inima în filme precum ,,Wanted” și ,,Dabangg” a câștigat foarte bine în anii 2017-2018, în jurul sumei de 40 de milioane de dolari, ceea ce î aduce o sursă de venit în plus ce se învârte în jurul sumei de 400 de milioane de dolari.

Akshay Kumar se află și el în topul actorilor de la Bollywood cu cele mai mari venituri, având o avere ce ajunge la 250 de milioane de dolari. Actorul se poate mândri cu titlul singurului actor indian ce a ajuns în topul celor de la Forbes din 2020 fiind una dintre cele mai bine plătite celebrități din lume. Acesta se poate mândri de faptul că este unul dintre puținii actori de la Bollywood ce dețin un avion privat.

Citeste si: Ebru Șahin renunță la actorie? Celebra actriță vrea să se stabilească în SUA, împreună cu soțul ei

Sursa: scmp.com

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.