Topul celor mai buni actori ai momentului in Turcia! Iata in ce seriale joaca acestia si care dintre ei este cel mai adulat de public

Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 23:04

O celebra emisiune difuzata de postul turcesc TV8 a alcatuit un top al celor mai talentati si carismatici actori ai serialelor difuzate recent, in Turcia.

Emisiunea "Aramizda kalmasin" ("Sa nu ramana intre noi"), difuzata de postul TV8, a alcatuit un top al celor mai indragiti actori ai serialelor turcesti care au atras cei mai multi fani.
Turcia produce aproximativ 70 de seriale anual, insa doar cele mai reusite au sansa sa fie si exportate si sa cucereasca publicul din strainatate. De pilda in anul 2005, Turcia a exportat seriale in valoare totala de 250.000.000

dolari.
Exportul serialelor a inceput in anul 2001 in tari unde exista vorbitori de limba turca, a continuat in Balcani si s-a extins in Orientul Mijlociu si America Latina. Turcia se claseaza pe locul al doilea în lume, după S.U.A., in clasamentul exportatorilor de seriale.

1. CAGATAY ULUSOY- SARP din "Icerde"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

(sursa:
acunn.com, viata cu aroma de cafea)

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.