Topul celor mai ciudate casatorii. O dovada clara ca dragostea e oarba GALERIE FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:32

Mai este putin pana la Sfantul Valentin, zi in care toti cei care iubesc isi declara dragostea si fac schimb de cadouri. Insa, oare ce dar trebuie sa pregatesti daca sotia ta este o pisica mofturoasa sau sotul un delfin jucaus?

 Nu este o gluma. Urmariti topul celor mai ciudate casatorii din lume!

 

Indragostiti de propria persoana

 

Liu Ye, un tanar din China, s-a casatorit in 2007 cu propria persoana. Pentru a nu fi singur la ceremonie, barbatul a venit cu un poster din carton care il infatisa pe Liu Ye imbracat intr-o rochie rosie. Tanarul a recunoscut ca este narcisist si tinut sa precizeze ca persoanele pe care le-a intalnit in viata reala l-au dezamagit profund.



/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Liu-Ye-and-self-final-04598bb7a4b31dd76e72293ab6dfc394.jpg
Un caz similar s-a intamplat si in Taiwan. O tanara in varsta de 30 de ani s-a casatorit in 2010 cu ea insasi. Chen Wei Yih a declarat ca mai intai de toate trebuie sa se iubeasca pe sine ca sa-i accepte pe ceilalti. Femeia a mai adaugat ca presiunea sociala era foarte mare si, cum nu era in nicio relatie, a decis sa se casatoreasca cu sine pentru a nu mai fi catalogata drept singura.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Chen-Wei-Yih-and-self-7fbad144fab5336635f37cdd4125987c.jpg
Casatorii cu animale  

In India, un fermier s-a casatorit cu o catelusa pentru a inlatura un blestem care s-a abatut asupra lui. Tanarul are un handicap fizic la ambele picioare. El sustine ca s-ar fi imbolnavit dupa ce a omorat cu pietre doi caini care ii distrusesera recolta. Astrologul i-a recomandat fermierului sa se casatoreasca cu un caine ca sa redevina sanatos. 





Tot in India, O femeie a pretins in 2006 ca s-a indragostit de un sarpe cobra. Ea s-a casatorit cu fioroasa reptila conform traditiilor hinduse. La procesiune de reuniune au venit multi oameni deoarece o asemenea casatorie aduce noroc. Mirele, insa, a lipsit de la nunta, iar mireasa a trebuit sa se multumeasca cu o cobra din lemn.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/cobra-groom-5f19ff1d3a928840a9aa9548e8937fa8.jpg
In Sudan, un barbat a fost casatorit cu forta cu o capra.
El a fost prins intretinand relatii sexuale cu bietul animal. Potrivit traditiei sudane, daca un barbat intretine relatii intime cu o femeie fara a fi casatoriti, cei doi sunt obligati sa se casatoreasca pentru a nu dezonora familia fetei. Legea s-a aplicat si in cazul nefericitului surprins in ipostaze rusioase cu o capra.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/sudanese-goat-smaller-77ba131e385f6d3491e7612a6ce7abaf.jpg

Parasim
meleagurile exotice ale Asiei si Africii si ajungem in Europa. Un tanar german a uimit o tara intreaga cand s-a casatorit cu pisica lui, Cecilia. Patrupedul fusese diagnosticat cu boala rara, in faza terminala. Cum nimeni nu voia sa inregistreze o asenemea casatorie, ceremonia a fost oficiata de o actrita germana, iubitoare de animale.

 



Iubire virtuala

Un utilizator care isi spune Sal9000 s-a indragostit de un personaj din jocurile video istalat pe un dispozitiv NintendoDS.

Sal s-a casatorit cu aleasa lui in 2009 si o caracterizeaza ca fiind perfecta.
 



Lee Jin-gyu, un tanar din Coreea de Sud, probabil era foarte adormit cand a decis sa se casatoreasca cu perna lui. La ceremonie, pe fata de perna era desenat chipul unui personaj celebru de desene animate. 

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/man-and-pillow-c63be60bf3196587744ede065063012e.jpg

Papusa gonflabila, partenera perfecta

 

Tanarul din imaginea de mai jos isi dorea o sotie care sa nu-i cheltuiasca banii pe prostii, sa nu-i raspunda atunci cand se cearta si sa nu-l parasesca niciodata. Asa ca s-a casatorit in 2000 cu o papusa gonflabila. Este foarte linistita, a declarat sotul despre "sotie". Barbatul a participat si la un show televizat despre pasiuni bizare.

 

Taguri: