Topul celor mai CIUDATE produse comercializate in 2011

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:05

Cand vine vorba de produsele comercilizate pe piata intotdeauna ai parte de noi si noi surprize deoarece imaginatia comerciatilor este de-a dreptul surprinzatoare.

Se pare ca si anul anul 2011 acestia au scos pe piata o serie de produse destinate persoanelor care vor sa simta mai speciale, dar pentru acest lucru au fost nevoiti sa scoata bani buni din buzunare.

1. Castigatorul titulaturii "cel mai amuzant produs vandut in 2011" este inghetata din lapte matern.
Acesta este un produs extrem de ciudat, si totul pentru ca este facut din lapte matern.
Produsul a atras cricile dure din partea celor care nu au fost de acord cu ingredientul principal, la toate acestea s-a adaugat si nemultumirea cantareatei Lady Gaga, care nu a fost multumita de numele dat produsului (Inghetata Baby Gaga).

2. Prezervativul lansat cu ocazia nuntii Printului William cu Kate Middleton. Prezervativele au fost comercializate pe piata cu sloganul: "Stai pe spate si gandeste-te la Anglia".

3.
Antreprenorii din Germania au surprins pe toata lumea cand au scos pe piata conserve pe care daca le deschizi simti cum miroase flatulenta unei vaci. De necrezut este faptul ca aceasta conserva costa 5 lire si ca exista unele persoane care chiar dau banii pe asa ceva.

4.
Cand vine vorba de accesorii pentru produsele Apple, producatorii s-au intrecut pe ei cand au scos la vanzare pentru pasionatii de fotografie, obiective profesionale pentru telefonele mobile.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/c2-9d2aa8351f578da1b178e90d2173d42f.jpg
5.
Gurmanzii au fost si ei rasfatati in anul care tocmai s-a incheiat. Special pentru ei s-a comercializat o branza speciala pentru mama de Craciun, iar ingredientul care i-a dat valoare este aurul. Pretul unei asemenea felii de branza este de 60 de lire.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/c3-f655996b0ef73357e9d03eed436dff77.jpg



 

Taguri: