TOPUL CELOR MAI CIUDATE stiri din 2013. Hamsterul care a INVIAT DIN MORTI, barbatul ALUNGAT din tara ca e prea frumos sunt doar cateva dintre titluri

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 14 oct 2020, 08:15

Anul 2013 a ajuns la final. Asa ca un bilant nu ar fi rau. Iata cele mai bizare stiri de pe mapamond in anul care tocmai se incheie.

Ciorapii parosi, hamsterul care s-a intors din morti, veverita care adora sa poarte palarii, mistretul betivan, barbatul alungat din tara pentru ca e prea frumos si cercetatorul care a declarat ca sutienele sunt inutile reprezinta cele mai tari titluri de stiri titrate in 2013.

Ciorapii parosi reprezinta cea mai bizara inventie a anului. Ei fost creati de un stilist chinez pentru a-i face pe potentialii violatori sa nu-si mai doreasca o noua victima.

Fetele care nu vor sa fie atragatoare sau care vor sa se apere contra unui eventual viol, nu au decat sa imbrace acesti ciorapi.

Modelul Omar Borkan Al Gala, originar din Arabia Saudita, a devenit faimos in intreaga lume dupa ce a fost alungat din tara de origine pentru ca e prea frumos si le poate face pe femei sa cada in pacat. Vestea a facut inconjurul lumii, iar milioane de femei de pe mapamond si-au exprimat dorinta de a-l lua la ele acasa pe superbul model.


Hamsterul care a inviat din morti

O familie din Gloucester, Marea Britanie, a incremenit cand a vazut ca hamsterul pe care il ingropasera in gradina casei s-a intors viu si nevatamat. Oamenii au vazut ca nu mai misca, asa ca l-au crezut mort si l-au inmormantat, dar, cel mai probabil, rozatoarea lesinase sau cine stie, poate fusese in moarte clinica.


Sneezy, veverita care adora palariile

Veverita din imagine a legat o prietenie speciala cu o studenta care ii tot aducea nuci si
alune. Intr-o zi, tanara a vrut sa faca o gluma si i-a pus rozatoarei o palarie minuscula. Spre surprinderea ei, veverita chiar a fost incantata. De atunci tanara ii tot schimba palariile, nu de alta, dar ca sa fie in rand cu moda.


Mistretul betivan

Neatentia unor turisti poate costa sanatatea, iar uneori chiar viata animalelor. Un bax de cutii de bere, uitat de turisti care petrecusera in padure i-au facut zile fripte unui porc mistret.
Animalul a baut continutul si s-a intoxicat, astfel cu alcool, facand numai ravagii prin preajma. Mai mult, a iesit la sosea si era cat pe ce sa fie calcat de o masina.


Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


 

Taguri: